Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut mai multe conflicte la Te cunosc de Undeva: „Am mai întrerupt filmările ca să ne certăm”. Cum se înțelege prezentatoarea TV cu Pepe

.

Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară și moderează emisiunea „Te cunosc de undeva', marca Antena 1, încă de la debutul acesteia. Inițial, Cosmin Seleși a făcut echipă cu acesta, apoi a fost înlocuit de Pepe. Iată ce spune Alina Pușcaș despre conflictele avute cu actorul în timpul filmărilor pentru reality show-ul de transformări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu un an, Cosmin Seleși și-a anunțat plecare de la Antena 1, după 9 ani în care a prezentat emisiunea „Te cunosc de undeva’, alături de Alina Pușcaș. În podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a spus că și-a atins obiectivele în cadrul reality show-ului și a făcut față tuturor provocărilor, așa că a decis să înceapă un nou capitol în cariera sa. La scurt timp, Cosmin Seleși a semnat cu Pro TV și a devenit realizatorul emisiunii „Batem palma?’. În emisiunea „Te cunosc de undeva’, actorul a fost înlocuit de Pepe, fost concurent de-a lungul mai multor sezoane.


Citește și: Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani: „Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine’

Citește și: De ce nu vrea Alina Pușcaș să meargă la America Express cu soțul ei: „N-am avea cum să ne descurcăm pentru că…'

Citește și: „N-am știut niciodată să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau'. Dan Negru, mesaj dureros la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole


Citește și: Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet: „Să scăpăm de aceste expresii nocive’

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut mai multe conflicte la Te cunosc de undeva

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Alina Pușcaș a recunoscut că a avut mai multe conflicte cu fostul ei coleg de la „Te cunosc de undeva’. Din cauza discuțiilor aprinse dintre prezentatoarea TV și Cosmin Seleși, producătorii show-ului întrerupeau filmările, pentru a le oferi răgaz să revină la sentimente mai bune.


„După 10 ani cu Seleși, trebuie să recunosc că am avut clinciurile noastre. Clinciuri pe te-miri-ce. Nu îmi dau seama dacă aveau legătură directă cu noi. Am mai întrerupt și noi filmările ca să ne certăm, să zic așa.

S-a mai întâmplat. Opream noi filmările, dar s-au mai oprit filmările și din alte motive, și de la râs sau că s-a dus o glumă într-o direcție sexuală și nu se putea da la tv’, a spus Alina Pușcaș.


Ce spune Alina Pușcaș despre colaborarea cu Pepe

Pe de altă parte, Alina Pușcaș recunoaște că este extrem de mulțumită de modul în care decurge colaborarea dintre ea și Pepe. Cei doi se cunosc de ani buni și sunt foarte compatibili ca prezentatori în emisiunea „Te cunosc de undeva’.

„Eu pe Pepe îl știam de mulți ani. Cred că cel mai mult i-a plăcut în postura de concurent, dar și în postura de prezentator. Cred că îi place și asta.

Pot să spun un singur lucru. Pepe este extrem de generos ca partener în orice situație. Fie că era concurent sau cu mine ca prezentator. Calitatea numărul unu la el a fost asta, când s-a făcut schimbarea. Un partener ideal. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Jur‘, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook