Cum s-au fotografiat Alina Pușcaș și soțul ei, în vacanță. S-au sărutat pătimaș, ca doi îndrăgostiți: „Doar noi”

 Ifrim Georgiana
.

Alina Pușcaș și soțul ei, imagini de colecție, din vacanță. Prezentatoarea TV trăiește o poveste de dragoste alături de Mihai Stoenescu și sunt căsătoriți de cinci ani. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună trei copii. Una dintre pasiunile celor doi soți este să călătorească, motiv pentru care au bifat majoritatea destinațiilor populare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș și soțul ei, imagini de colecție, din vacanță. Deși sunt împreună de șase ani, cei doi și-au spus „da' abia în 2019, la scurt timp înainte de pandemia de coronavirus. Recent, Alina Pușcaș și soțul ei au fost în vacanță în Turcia, iar apoi au plecat împreună cu familia în Spania. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat numeroase fotografii de pe plajă și și-a etalat corpul de invidiat. La 36 de ani, aceasta are grijă la alimentație și practică mult sport, rezultatele fiind pe măsură. Pe rețelele de socializare, aceasta postează adesea imagini din sala de fitness, încurajându-i pe urmăritorii săi să urmeze un stil de viață sănătos.

alina-puscas-1alina-puscas-1

Recent, Alina Pușcaș a făcut publice câteva imagini inedite alături de soțul ei. Cei doi îndrăgostiți se află în Marbella, unde își reîncarcă bateriile. Iată cum își petrec vacanța Mihai Stoenescu și soția sa!

Citește și: Cum a arătat Alina Pușcaș în ziua nunții.S-a căsătorit abia după 5 ani de relație

Citește și: Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă:”Nu ciugulesc nimic”

Citește și: George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile care au vergeturi:”Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”

Citește și: Cine este Lorena, soția lui George Buhnici.Ce a declarat antreprenorul despre ea, după ce a jignit femeile

Alina Pușcaș și soțul ei, imagini de colecție, din vacanță. S-au fotografiat în timp ce se sărută

Deși este mama a trei copii, Alina Pușcaș se află într-o formă fizică spectaculoasă. Dovada acestui lucru stă în pozele publicate din vacanța în Spania, unde prezentatoarea și-a etalat abdomenul bine lucrat și trupul tonifiat.

Aceasta a postat și câteva fotografii alături de soțul ei în care radiază de fericire. În unele imagini, cei doi se sărută pătimaș. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' a recunoscut că a făcut excese în concediu, însă își va relua dieta și antrenamentele de îndată ce se întoarce acasă.

„Just US! Așa sa ne țină până la acele adânci bătrâneți (dacă sunt acelea frumoase)', a scris Alina Pușcaș în dreptul fotografiilor din vacanță.

Alina Pușcaș s-a căsătorit după 5 ani de relație

Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Mihai Stoenescu abia după cinci ani de relație. Deși au construit o relație solidă și frumoasă, cei doi au așteptat destul de mult timp pentru a spune „DA' în fața ofițerului de Stare Civilă.

„Noi am abordat varianta inversă tradiției…Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii și după aceea ne-am hotărât sa facem și pasul. Doamne ajută să ne țină tot așa. Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supărați, Fericiți, Geloși, Rockeri, Părinți Nonconformiști și Iubitori…cu tot ceea ce ar trebui să simțim într-o relație completă’, a scris Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Cum a fost cucerită prezentatorea de soțul ei

Prezentatoarea a dezvăluit cum a fost cucerită de actualul său soț. Aceasta a mărturisit că a fost impresionată de calitățile lui Mihai Stoenescu încă de la primele întâlniri.

„Încă de la prima întâlnire m-a fascinat cu subiectele de discuție despre pictură, muzică, artă, fizică, planete… Noi plimbându-ne prin parc, îmi spunea multe lucruri ştiințifice ce păreau atât de precise, încât nu exista îndoială că erau 100% reale.

Poate nu înțelegeam mai nimic, dar eram mai mult decât impresionată de cunoştințele lui. Bifam pe lista de calități (în gând): deştept, educat, învățat, pasionat, spirit tânăr, înnebunit după călătorii, vise de familist, ochi albaştri. Ce să mai spun? Mă „împachetase', a povestit Alina Pușcaș pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton