Alina Șerban, apariție excentrică la petrecerea VIVA! A purtat o rochie cu umeri supradimensionați și un accesoriu inedit la gât

 Miniosu Alexandra
.

Alina Șerban a fost de departe o apariție excentrică la petrecerea VIVA! Îndrăgita actriță, cunoscută și ca scenaristă, regizoare și dramaturg, a atras toate privirile pe covorul roșu atât ținuta ei în nuanțe metalice, cât și prin atitudine. De asemenea, un alt lucru de la care nu ne-am putut lua ochii a fost accesoriul inedit pe care l-a purtat la gât. Iată despre ce e vorba și ce premiu a primit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anul acesta, VIVA! a împlinit 25 de ani. Așadar, petrecerea a fost cu atât mai specială. Evenimentul a avut loc într-un cadru special – Face Forest –, iar vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase pe covorul roșu. La fel ca în anii anteriori, și de această dată ne-au fost alături zeci de celebrități, ce ne-au devenit, în timp, prieteni, de care ne leagă multe interviuri. Conceptul de anul acesta a fost unul inedit, și anume „Stunning silver gala 25', iar dress code-ul a fost METALIC VIBES.

alina-serban-1alina-serban-1

Citește și: Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

Citește și: Cristina Spătar, apariție răvășitoare la Petrecerea VIVA! 2024. A defilat pe covorul roșu într-o rochie mulată și decoltată / La 52 de ani, artista are o siluetă de model de podium

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024. Îmbrăcați elegant, prezentatorul și soția lui au atras toate privirile

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024. A întors toate capetele pe covorul roșu cu rochia ei elegantă și a fost premiată

Alina Șerban, apariție excentrică la petrecerea VIVA!

Alina Șerban a acceptat și ea invitația noastră și a făcut furori la petrecerea VIVA! 2024. Frumoasa actriță a respectat excelent tematica și a strălucit, la propriu, într-o rochie lungă, cu decupaje pe părți și umeri supradimensionați, în nuanțe metalice. Coafura a fost și ea una potrivită, având părul prins la spate, cu doar câteva șuvițe răzlețe ce i-au atins chipul. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

De asemenea, Alina Șerban a fost foarte atentă și-n privința accesoriilor. Vedeta și-a asortat rochia cu o pereche de sandale cu toc, tot în nuanțe metalice, cercei și un clutch argintiu. „Piesa de rezistență', ce a stârnit curiozitatea tuturor, a fost însă accesoriul de la gâtul ei. Este vorba despre o medalie pe care a primit-o anul acesta, odată cu Ordinul Meritul Cultural, în grad de Cavaler – Arta spectacolului, una dintre cele mai importante distincții pe care un artist le poate primi.

Alina Șerban a primit și un premiu din partea VIVA!, pentru care a mulțumit, ulterior, și pe contul ei de Instagram.

„Premiul Viva 25 – pentru activitatea cinematografică pe plan internațional și contribuția la imaginea României și a romilor în străinătate. Mulțumesc mult pentru recunoșterea muncii mele @vivaromania', a transmis Alina Șerban pe rețeaua de socialiare.

Cine este Alina Șerban

Actriță, scenaristă, regizoare și un dramaturg extrem de talentat, Alina Șerban este, paradoxal, mult prea modestă. Anul acesta a primit Ordinul Meritul Cultural’, în grad de Cavaler – Arta spectacolului. În spatele acestei onorante distincții se află nu doar multă muncă și har pe măsură, ci și o viață demnă de ecranizat… În copilărie, Alina a intrat în Sistemul de Protecție a Copilului și a cunoscut și fața cea mai urâtă a sărăciei. Cum a ajuns o copilă de etnie romă, care s-a lovit permanent de rasism și discriminare, să intre din prima și printre primii la UNATC, apoi să studieze în America și Anglia și să aibă un parcurs profesional fabulos? Cu multă muncă, o ambiție enormă și multe sacrificii.

Iar la 36 de ani este prima regizoare romă de teatru și film din România. Azi, spectacolul „Cel mai bun copil din lume’, povestea fetiței de etnie romă care descoperă de foarte mică diferențele de rasă, culoare, mediu, face parte din repertoriul permanent al TNB.

În 2018, a reprezentat România la Cannes cu filmul „Singură la nunta mea’, film cu care a câștigat mai multe premii internaționale. De patru ori câștigătoare a premiului Cea mai bună actriță’ pentru rolul principal din producția germană Gipsy Queen’, Alina a fost desemnată Cea mai bună actriță a Germaniei’, în anul 2020.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Sursă foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton