Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă sunt căsătoriți. Ce se întâmplă cu procesul de divorț, intentat acum doi ani: „În situațiile astea...”

 Ifrim Georgiana
.

Deși nu mai formează un cuplu, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt încă căsătoriți în acte. Procesul de divorț se desfășoară de aproximativ doi ani, iar foștii parteneri se vor întâlni în instanță abia în primăvara anului viitor. Totuși, artista și designerul au reușit să ajungă la o înțelegere privind programul de sărbători al fiicelor pe care le au împreună, Raisa și Carolina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă sunt căsătoriți. Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după numeroase speculații pe marginea subiectului. Cei doi nu s-au înțeles pentru a divorța pe cale notarială, astfel că au ajuns la instanța de judecată, iar procesul nu s-a finalizat nici până acum. Abia în primăvară își vor da întâlnire în sala de judecată, însă până atunci, au încheiat o înțelegere referitoare la programul de sărbători al fiicelor.

al10al10

Citește și: Cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu: „Le am pe fetițe ca motor. Ele mă mână să fiu puternică'. Tatăl Andrei Măruță i-a scris un mesaj emoționant

Citește și: „Parcă nu mai voia să plece acasă… seara am aflat tragica veste”. Alina Sorescu, cântăreață în corul lui Ioan Luchian Mihalea, mărturisiri despre ziua în care a murit artistul

Citește și: Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, s-a despărțit de iubita sa. Motivul separării: „Am încercat să rezolvăm, dar nu am găsit o soluție…”

Citește și: Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Adolescenta are 16 ani și locuiește în America, alături de mama ei

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în continuare căsătoriți

Deși au deschis procesul de divorț în urmă cu doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt încă soț și soție în acte. În emisiunea lui Dan Capatos, artista a explicat că demersurile legale decurg anevoios, însă mai tare o preocupă cariera și bunăstarea celor două fiice, Raisa și Carolia. În primăvara anului viitor, va avea loc prima înfățișare în procesul cu fostul ei partener.

„Ceea ce e acum, pentru mine, important este ca fetițele să fie bine. Mă concentrez, într-adevăr pe activitatea mea profesională. În rest, partea personală e în așteptare, situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului la proces. Deja suntem de doi ani. Aceștia sunt termenii', a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.

De ce nu s-a încheiat procesul de divorț

Procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-a finalizat nici până acum, fiindcă foștii parteneri nu s-au înțeles cu privire la programul fiicelor. Designerul și-a dorit ca Raisa și Carolina să aibă domiciliul la el, însă instanța l-a refuzat și a propus ca fetițele să locuiască o săptămâna cu artista, iar cealaltă cu tatăl lor. Nemulțumită de decizie, Alina Sorescu a atacat-o, astfel că Alexandru Ciucu poate petrece două weekenduri pe lună cu fiicele lui. Micuțele vor petrece Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul cu artista.

„A durat cam un an și jumătate prima fază a procesului, apoi astă vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar este temporară până când procesul se va finaliza. Dar tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână cum s-a dat în primă fază. S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor.

Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele, iar acum vor petrece Crăciunul, pentru că în situațiile astea așa se întâmplă. Într-un an Crăciunul la un părinte, la în celălalt an la celălalt părinte. Și vor fi cu mine de Revelion', a mai explicat artista.

Alina Sorescu nu-și dorește să petreacă sărbătorile cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu nu concepe să petreacă săbătorile de iarnă împreună cu Alexandru Ciucu, în familie.

„Nu se pune problema', a exclamat artista.

„Pentru fete a fost complicat în cele șase luni, nu când s-a produs ruperea, ci când s-a dat această decizie de o săptămână cu o săptămână. Atunci a fost o schimbare pentru ele. Acum suntem preocupate de școală, de activități', a încheiat subiectul Alina Sorescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton