Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu: „Am fost puțin ocupată. Am simțit că e momentul să...”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Sorescu a luat o decizie surprinzătoare în plin divorț Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale. Despărțirea lor a fost confirmată acum aproximativ trei luni, după ce, în ultima perioadă, au tot apărut speculații legate de separare. Acum, în timpul procesului cu designer-ul, cântăreața i-a uimit pe fani cu un mesaj neașteptat. Iată ce veste le-a dat, în urmă cu scurt timp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a luat o decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu. Îndrăgita cântăreață și prezentatoare TV a uimit pe toată lumea cu cel mai recent mesaj al său. Vedeta a anunțat public că are planuri mari în plan profesional și a oferit și primele declarații în acest sens, dând puțin „din casă'.

alina-sorescu-7-3alina-sorescu-7-3

În urmă cu câteva luni, Alina Sorescu a decis să divorțeze de încă soțul ei Alexandru Ciucu. Artista și designer-ul au împreună două fetițe, pe Elena Carolina și Ana Raisa. Acum, în plin divorț de tatăl fiicelor sale, cântăreața în vârstă de 36 de ani a luat o decizie importantă, legată de cariera ei în lumea muzicii.

Citește și: Cum a apărut Alina Sorescu la un eveniment monden, în plin divorț de Alexandru Ciucu.A atras toate privirile

Citește și: Câți bani cere Alina Sorescu pentru a cânta la un eveniment.În plin divorț, artista și-a dublat tariful

Citește și: Ce afaceri are Anda Adam. Din ce câștigă bani, după divorțul de tatăl fiicei sale:„Mi-a ieșit combinația'

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, imagini de colecție cu fiul lor. Cum i-a surprins micuțul Iair:”Gen: Mai lasă-mă”

Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu

Recent, Alina Sorescu a anunțat public că, în curând, va lansa o melodie intitulată „Tot ce-a fost, a fost'. Piesa pare să fie inspirată chiar din propria experiență de viață a cântăreței. Solista e entuziasmată de noul proiect și arde de nerăbdare să afle părerea publicului.

„Lansez în curând un cântec nou, singură de data asta, pentru că îmi era dor să cânt și abia aștept să lansez piesa și să aflu părerea publicului, feedbackul din partea celor care o vor asculta.

O să spun toate informațiile pe Facebook și pe Instagram. Iată că „Picii lu Soreasca' a devenit un brand, un proiect care a câștigat mult teren și am ajuns să fiu cea mai cunoscută în zona aceasta a copiilor, alături de trupa mea.

Așa că am încercat să turez motoarele pe această direcție și uite că ne-a ieșit și sunt foarte mândră de asta, faptul că reușim să scoatem în fiecare an câte 2 melodii noi, fiecare cu videoclip, facem și show-uri de anvergură, e o mare satisfacție pentru mine.

Evident că între timp am și născut două fetițe, au fost perioade în care, ca orice femeie, am fost puțin ocupată și cu lucrurile de această natură, așa că acum am simțit că e momentul să cânt din nou și singură. Eu am mai făcut piese, chiar și când cântam cu picii, dar acum e un comeback redutabil', a spus Alina Sorescu, pentru impact.ro.

Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie și 14 ani de relație. Cântăreața a fost cea care a anunțat public despărțirea de creatorul de modă. La trei luni de la despărțire, Alexandru Ciucu a făcut primele declarații. Designerul continuă să fie rezervat în declarații, mărturisind doar că își vede de viață în continuare și se axează pe cariera sa.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut’, a declarat Alex Ciucu pentru Click!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton