Alina Sorescu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familia ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: ”Indiferent cum se schimbă viața, trebuie să fim împreună”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Sorescu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familia ei, după divorțul de Alexandru Ciucu. De câteva luni bune, divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ține primele pagini ale ziarelor, astfel că de la o zi la alta apar noi declarații în ceea ce ține de separarea dintre ei. În urmă cu aproxiamtiv o săptămână, Instanța a decis ce să întâmplă cu custodia fetelor, iar răspunsul nu a fost deloc pe placul îndrăgitei soliste, astfel că a făcut apel. Lucrurile nu s-au schimbat încă, însă azi a făcut o serie de declarații emoționante despre familia ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de mai mulți ani, astfel că din rodul iubirii lor au rezultat două fetițe absolut superbe. Totul a fost la superlativ o perioadă bună de timp, însă problemele și-au făcut ușor, ușor apariția în viața lor de cuplu. Din nefericire, au ajuns inevitabil la divorț, fără vreo șansă de împăcare, nici măcar de dragul fetelor pe care le au împreună.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7

Au intentat actele și procesul de divorț, iar după lungi așteptări și temeri că ar putea rămâne fără fetițe, Instanța a venit cu decizia. Mai concret, fetele stau o săptămână la mama lor și o săptămână la tatăl lor. Vestea l-a bucurat pe Alexandru Ciucu, considerând că astfel fetițele nu se înstrinează de niciunul dintre părinți, pe când Alina Sorescu a fost foarte dezamăgită și revoltată, deoarece micuțele nu pot crește în asemenea condiții, fără a avea un domiciliu stabil.

Citește și: Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele: 'Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine. Sunt sensibilă la tot ce…'

Citește și: Alina Sorescu, după ce fiicele sale au mers să locuiască cu Alexandru Ciucu: „Îmi e greu, când îți vezi copilul că plânge…”.

Citește și: De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1: „Cu cât trec anii…”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Alina Sorescu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familia ei, după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a explicat public că o să facă apel pentru decizia Instanței, însă de atunci nu a mai postat nimic, semn că nu s-a rezolvat nimic în acest sens, sau nimic favorabil. Totuși, recent a acordat un interviu exclusiv pentru Unica.ro, unde a vorbit despre familie cu ochii în lacrimi. Solista a precizat că părinții sunt cei care sunt mereu lângă tine, mai ales mama, căreia poți să-i spui orice of, explicând că ea și cea care i-a dat viață se înțeleg de minune. De asemenea, a ținut să explice și că de fiecare dată și-a pus familia pe primul loc, și nu distracțiile, plăcerile sau prietenii.

„Mama mea e cea mai bună prietenă a mea, părinții mei sunt cei mai apropiați. Au fost, și vor fi, și cred că așa e normal să fie. Am pus întotdeauna familia pe primul plan, înaintea prietenilor. Cred că familia e cea mai importantă în viața oricărui om și am o familie extinsă foarte unită și sunt recuoascătoare pentru asta. Am prieteni, da, am prieteni mulți și le-am simțit susținerea mereu, dar cred că în viața fiecărui om familia este cea mai importantă', a declarat Alina Sorescu la FRESH by UNICA.

Alina Sorescu: 'Indiferent ce drumuri are fiecare, indiferent cum se schimbă viața, de Crăciun și de Paști să fim mereu împreună'

Cu lacrimi în ochi și cu emoție în glas, Alina Sorescu a dezvăluit că încă din copilărie a fost crescută cu această mare apartenență a familiei. Mereu s-a simțit bine când toți cei dragi se strângeau la aceeași masă, iar 'regula' a fost făcută de către bunica ei, care, din păcate, nu mai este printre noi. Artista a povestit faptul că atunci când bunica sa trăia, mereu îi făceau acestă bucurie de a fi toți la masa ei, însă cu trecerea anilor, lucrurile s-au schimbat. De asemenea, deși a trăit cu acestă lecție frumoasă, artista nu o poate pune în practică cu fiicele și tătăl lor, de care a divorțat.

„Paștele, Crăciunul mereu erau sărbătorite în familia noastră la Roșiorii de Vede, la bunica mea, pe care de câțiva ani nu o mai avem cu noi, dar de la bunica mea am învățat că de sărăbători e important să ne reunim cu toții. Indiferent ce drumuri are fiecare, indiferent cum se schimbă viața, de Crăciun și de Paști să fim mereu împreună. Mama mea are două surori, am veri de care sunt apropiată și de Paști asta este regula pe care am păstrat-o de la mamaie: să fim împreună.

Când trăia bunica mea țineam toate tradițiile, avea un ritual să ne ducă peste tot. Acum nu pot să spun că țin de vreun ritual sau de vreo tradiție, dar cred că asta ar fi, reunirea întregii familii la masă, asta este tot ce contează', a spus Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi, pentru sursa menționată.

Alina Sorescu, act caritabil de Paște

Se spune că în apropierea Crăciunului și a Sărbătorilor Pascale trebuie să învățăm să fim mai buni și mai darnici. Ei bine, o lecție pentru mulți poate fi chiar Alina Sorescu, care a pregătit un concert caritabil pentru copiii născuți prematur. Alături de ea, la această campanie, participă și Marcel Pavel, dar și Paula Seling.

„Făcând un concert caritabil (n.r. se pregătește pentru Paște). Cred că e cel mai frumos mod prin care pot să fac ceea ce îmi place, dar și dăruind. Cred că este un mod foarte frumos de a sărbători valorile de bază ale sărbătorilor, pe lângă masa bogată, pe lângă muzică și motive de a petrece. Cred că sărbătorile sunt un bun prilej să fim mai buni și organizez acest concert caritabil Pascal. E modul cel mai frumos de a mulțumi pentru ceea ce avem și pentru a da mai departe', a mai spus artista.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton