Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută”

 Ifrim Georgiana
.

Aflați în plin proces de divorț, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au reîntâlnit în acest weekend, la aniversarea de 10 ani a fiicei lor, Carolina. Designerul a mers la petrecere încărcat cu cadouri și nu a uitat-o nici pe fosta lui parteneră, căreia i-a oferit un buchet spectaculos de flori. Artista l-a acuzat, mai apoi, că gestul este pentru „imaginea lui publică', fiindcă nu s-ar afla în cele mai mai bune relații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani și s-au separat în 2021. Procesul de divorț dintre ei durează de aproape doi ani, asta fiindcă foștii soți nu au ajuns la o înțelegere privind custodia și domiciliul celor două fetițe, Raisa și Carolina. Sâmbătă, fiica lor cea mare a împlinit 10 ani, iar ziua ei de naștere ei i-a adus împreună pe cei doi părinți. Aniversarea s-a încheiat cu tensiuni și acuzații între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a adus artistei un imens buchet de flori.

ll14ll14

Citește și: Alina Sorescu, față în față cu Alexandru Ciucu. Ce probleme întâmpină în procesul de custodie: „Tatăl lor nu este de acord…'

Citește și: De ce nu-și reface Alina Sorescu viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un proces de divorț. Nu este cazul să…'

Citește și: Cine este Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars. A fost membru PNL

Citește și: Cum slăbește Cristina Spătar, după Sărbători: 'Țin post negru. Fac foamea. Când gătesc pentru copiii…' Ce mănâncă de obicei / EXCLUSIV

Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au aniversat-o, sâmbătă, pe fiica lor cea mare, Carolina, care a împlinit 10 ani. Aceasta a avut parte de o petrecere fastuoasă, alături de colegele de clasă, după cm se poate observa în imaginile făcute publice.

 „Îi organizez petrecerea pe care și-a dorit-o sâmbătă și da, va fi și tatăl fetelor prezent și e normal să fie așa în astfel de momente.

Discuțiile noastre sunt despre programul lor a la long. Momentele importante, zilele de naștere, evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi', a dezvăluit Alina Sorescu, invitată în emisiunea „La Măruță', înainte de petrecerea fetiței.

Pe rețelele de socializare, Alexandru Ciucu a făcut public faptul că i-a cumpărat un buchet de flori și Alinei Sorescu, gest care a generat tensiuni în relația lor, mai apoi: „E ziua Carolinei, dar când ai două fete iei două buchete. (…) Mă îndrept spre petrecerea Carolinei de 10 anișori. A sosit timpul și pentru cel de-al treilea buchet. Vă doresc tuturor, la Vie en Rose'.

„I l-am dăruit ca semn de prețuire'

Contactat de jurnaliști, Alexandru Ciucu a confirmat că cel de-al treilea buchet de flori a fost cumpărat pentru Alina Sorescu, în semn „de prețuire'.

„Am fost foarte emoționat la petrecerea de 10 anișori ai Carolinei, mai ales că am avut ocazia să petrec extra timp cu fetele într-un weekend în care, în mod normal, nu le puteam vedea.

Carolina și-a dorit un cadou surpriză, așa că i-am adus cel mai mare urs de pluş pe care l-am găsit. Acum, Carolina și Raisa urmează să-i găsească împreună un nume și să-l integreze în mini colecția lor de pluşuri uriașe, din care mai face deja parte girafa Patricia, elefantul Robert, tigrul Tony și omida Penelope.

Toate cele trei buchete de flori despre care m-ați întrebat, au fost alese de mine, optând pentru nuanțe de roz, iar două dintre ele au fost miniaturi, cam jumătate din mărimea unui buchet normal, pentru că erau destinate Carolinei și Raisei și le-am dăruit vineri, chiar de ziua Carolinei.

Pe cel de al treilea, l-am dăruit ieri Alinei la petrecere ca semn de prețuire pentru mama fetițelor noastre', a declarat designerul pentru Click!.

„Este doar pentru imaginea lui publică'

La rândul ei, Alina Sorescu a explicat că gestul designerului a fost o strategie pentru a atrage simpatia publicului. Potrivit acesteia, relația lor nu este atât de bună precum ar părea, acuzându-l pe fostul ei partener că nici nu o salută la întâlnirile față-n față.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută', a spus artista, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton