Alina Sorescu va petrece Crăciunul fără fiicele ei: „Conform deciziei instanței”. Raisa și Carolina merg la tatăl lor, Alexandru Ciucu

 Ifrim Georgiana
.

Anul acesta, Alina Sorescu va petrece Crăciunul fără fiicele ei, pentru că, spune ea, așa au decis judecătorii. Artista și fostul partener, Alexandru Ciucu, sunt în plin proces de divorț, iar prima înfățișare la tribunal va avea loc abia în primăvara anului viitor. Până atunci însă, cei doi încearcă să ajungă la o înțelegere privind programul Raisei și al Carolinei. Iată declarațiile Alinei Sorescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat divorțul la începutul anului 2022, după numeroase zvonuri privind destrămarea căsniciei. Mariajul lor a durat 12 ani, timp în care au devenit părinții a două fiice – Carolina și Raisa. Procesul de divorț nu s-a încheiat nici până acum, fiindcă artista și designerul nu s-au pus de acord cu privire la programul și domiciliul micuțelor. În prezent, cele două locuiesc cu mama lor, iar Alexandru Ciucu petrece două weekenduri pe lună cu acestea.

l9l9

Citește și: Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut: „Mă urmărea, probabil nu era foarte bine psihic. Situații desprinse din filme…'

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă sunt căsătoriți. Ce se întâmplă cu procesul de divorț, intentat acum doi ani: „În situațiile astea…'

Citește și: Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 14 ani de când a murit. Cei doi copii o vizitează mereu

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model

Alina Sorescu va petrece Crăciunul fără fiicele ei

Conform deciziei judecătorești, fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu vor petrece Crăciunul cu tatăl lor. Totuși, în noaptea dintre ani, Carolina și Raisa se vor afla alături de mama lor.

„De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte. Vor sta, însă, cu mine de Revelion', a spus artista, potrivit click.ro.

„Fetele sunt cu un program cât de cât stabil'

Alina Sorescu susține că fiicele ei s-au adaptat la programul stabilit de instanța judecătorească. Raisa și Carolina locuiesc cu mama lor, iar Alexandru Ciucu petrece două weekenduri pe lună cu ele. Anterior, programul prevedea ca micuțele să locuiască o săptămână cu tatăl, iar cealaltă cu artista.

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program de o săptămână, cu o săptămână.

Acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil. Și vreau să lămuresc odată pentru totdeauna că nu a fost un proces de custodie, custodia este comună, domiciliul fetelor este la mine și discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat. (…) Rănile sunt închise. Trebuie doar să vedem cum se așază lucrurile liniștit și înțelept pentru fete', a dezvăluit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei'

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe. A fost o perioadă grea. Eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei. Însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor. Mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate', a transmis Alina Sorescu în mediul online acum câteva luni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton