Amalia Mihart a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Mi s-au umezit ochii de durere”

.

Amalia Mihart a fost eliminată de la Chefi la cuțite. În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite', Amalia Mihart a fost cea care a părăsit competiția. Concurenta a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, care și-a exprimat regretul cu privire la eliminarea ei. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Amalia Mihart a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Amalia Mihart s-a numărat printre cei 21 de concurenți care au făcut parte din echipa cu tunici negre, a lui Cătălin Scărlătescu. Concurenta a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați încă din preselecții și probele din bootcamp, fiind pasionată de gătit dintotdeauna. La începutul competiției, designerul vestimentar spunea că vrea să intre în posesia premiului cel mare, astfel încât să-și deschidă o asociație care să ajute bolnavii de cancer. În urmă cu mai mulți ani, Amalia Mihart a fost diagnosticată cu cancer la gât și a reușit să învingă nemiloasa boală.


Din nefericire, în ultimul battle de la Chefi la cuțite, farfuria Amaliei Mihart a obținut cel mai mic punctaj, ceea ce i-a adus eliminarea din competiție. Cătălin Scărlătescu a părut extrem de afectat de plecarea concurentei, susținând că i s-au „umezit ochii de durere’.

Citește și: Cine este Amalia Mihart de la Chefi la Cuțite 2023. A reușit să învingă cancerul: „În această boală, psihicul te doboară…'


Citește și: Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Concurentei care s-a salvat la limită i s-a făcut rău: „N-am mai văzut nimic’

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „La Starea Civilă va fi mai restrâns. Cununia religioasă va fi mai mare, pentru că…'

Citește și: Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Cum i-a dat vestea lui Adrian Enache: „Cel mai frumos cadou de până acum’


Amalia Mihart a fost eliminată de la Chefi la cuțite

În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite’, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nevoiți să trimită la duel câte doi oameni. Ca urmare a pucntajului obținut de concurenți, niciunul dintre cei doi chefi nu a pieerdut un membru din echipă, însă Amalia Mihart nu a reușit să impresioneze prin farfuria sa, fiind eliminată din show-ul culinar de la Antena 1.

„Eu sunt mândră că am făcut față tuturor provocărilor până în battle 13 (…) Eu îl respect foarte mult, pentru că mi-a dat o șansă pe care putea să i-o dea unui om pregătit. Sper să nu fie dezamăgit de mine nici măcar o secundă și sper să aibă cât mai mulți concurenți în semifinală și să fie intre toate echipa mea în semifinală și să fie mândru de ei’, a mărturisit Amalia Mihart.


Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu după ce Amalia Mihart a fost eliminată

Când a aflat că Amalia Mihart a fost eliminată de la „Chefi la cuțite’, Cătălin Scărlătescu a părut profund afectat. Bucăratul a început să lăcrimeze, susținând că a fost luat prin surprindere de faptul că a mai pierdut un membru din echipa tunicilor negre.


„Credeți-mă că mi s-au umezit ochii de durere. Astăzi era momentul ca noi să câștigăm farfurii. Farfuria noastră a fost foarte gustoasă și nu trebuia să plece nimeni din oamenii mei (…) Mai sunt două până la semifinală, deci ai ajuns unde nu credeai. Prin câte am trecut și câte au fost’, a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook