Andreea Moromete a jignit-o pe Alexandra Ciomag la Survivor 2023: „Ultima falsitate de om. Mi-e silă de ea...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Moromete a umilit-o pe Alexandra Ciomag la „Survivor' 2023. Ultime ediție a emisiunii a fost plină de tensiuni în tabăra Războinicilor. Concurenții au dezbătut subiecte aprinse și s-au certat din cauza mâncării, dar și a zgomotului. Andreea Moromete și Alexandra Ciomag și-au adresat replici dure, iar dialogul aprins al celor două a fost destul de amplu. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Relațiile dintre membrii echipei Războinicilor sunt din ce în ce mai fragile. În ediția anterioară a show-ului „Survivor', Alexandra Ciomag a avut mai multe reproșuri la adresa colegilor ei. Primul luat în vizor a fost Andrei Neagu, pe care l-a acuzat că nu sare în ajutorul coechipierilor și aștepată să primească porție dublă de mâncare. Ulterior, Andreea Moromete a avut reproșuri la adresa colegei sale, reproșându-i că vorbește mult și că nu se gândește la binele echipei. Războinica a răbufnit la testimoniale și a făcut câteva declarații neașteptate despre creatoarea de conținut.

ann9ann9

Andreea Moromete a umilit-o pe Alexandra Ciomag la „Survivor' 2023. Disputele sunt tot mai dese în rândul Războinicilor, ceea ce le pune în pericol randamentul în timpul probelor. Alexandra Ciomag a avut mai multe reproșuri la adresa coechipierilor săi, susținând că organizarea lasă de dorit și că este nemulțumită de atitudinea unora.

Citește și: Cine este Andreea Moromete de la Survivor 2023. A fost aleasă de public să participe în emisiune

Citește și: Vica Blochina și Jorge au fost eliminați de la Survivor 2023. Artistul a părăsit competiția în cârje: „Sunt foarte frustrat'

Citește și: „Se duc să facă varză murată amândoi”. Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei

Citește și: Cutremur de 7,8 grade pe scara Richter în Turcia și Siria. Peste 4900 de persoane au murit

Andreea Moromete a umilit-o pe Alexandra Ciomag la „Survivor' 2023

Războinica i-a reproșat colegei sale că face zgomot înainte de somn, motiv pentru care nu se poate odihni înaintea probelor. Deși Alexandra Ciomag și-a cerut scuze, colega ei a acuzat-o că face tot posibilul să iasă în evidență și că nu se gândește la modul în care îi afectează pe cei din jur.

„În fiecare seară doar gura ei se aude, și ziua la fel că ea asta încercă aici, să iasă în evidență. Chit că n-are nimic important de zis, ea trebuie să vorbească. Atâta știe, atâta merge creierul, să vorbească aici degeaba', a spus Andreea Moromete la testimoniale.

„Îmi cer scuze, nu cred că eram singura și nu era atât de târziu. De-abia ne pusesem în pat și mai voiam să glumim', a explicat aceasta la Pro TV.

„În fiecare seară e gura ta care se aude. (…) Vorbești încontinuu de când ai venit. Nu știu dacă o faci ca să ieși în evidență, că simt chestia asta uneori, sau pur și simplu nu-ți pasă de cei din jur. (…) Ai chestia asta tu să toci, tu să vorbești, să spui, să nu știu ce, dar nu vezi că faci rău uneori și deranjezi', i-a mai spus Andreea Moromete Alexandrei.

„E o figurantă care nu acceptă nimic'

Conflictul dintre cele două a evoluat. Deși Andreea Moromete evită conflictele și încearcă să adopte o atitudine calmă, de această dată creatoarea de conținut a avut o ieșire nervoasă și a numit-o pe colega ei „falsă' și „figurantă'.

„Eu chiar sunt omul care tace și acceptă tocmai ca să nu fie ceartă, să nu fie tensiune. Sunt un om care chiar încearcă să fie cumpătat aici, dar deja eu nu mai pot să accept ce face figuranta asta de Ciomag. E o figurantă care nu acceptă nimic. Mi se pare ultima falsitate de om. Mi-e silă de ea în momentul ăsta', a spus tânăra la testimoniale.

În replică, Alexandra Ciomag a spus: „Din invidie încearcă să mă împungă și să găsească scuze și motive pentru care să-mi facă mie o imagine proastă'.

„Nu mai vorbiți atât de tare, frate, mai ales înainte de joc. Nu mai faceți gălăgia aia în ultimul hal, că suntem atâția inși aici și mi se pare foarte important să încercăm să conviețuim, că așa o să ajungem la nebuni, adică eu sunt pachet de nervi în momentul ăsta', le-a spus Andreea colegilor ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton