America Express 1 noiembrie - Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!”

.

America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. Cu cât concurenții America Express, sezonul 6, înaintează în competiție, cu cât adrenalina și tensiunile cresc, chiar și între coechipieri. În ediția a noua a emisiunii de la Antena 1, Laura Giurcanu și Sânziana Negru și-au adresat replici acide, chiar în fața camerelor de filmat. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. În ediția de ieri, 31 octombrie, de la America Express, a fost difuzat al doilea stage de pe Drumului Soarelui. Concurenții au avut de rezolvat noi misiuni, iar oboseala și dificultatea și-a pus iar amprenta asupra lor. Laura Giurcanu și Sânziana Negru și-au adresat, la un moment dat, replici acide și totul a fost surprins de camerele de filmat.

sanziana-negru-1sanziana-negru-1

Citește și: Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu. Sânziana Negru: „S-a creat o chimie acolo și au o legătură specială'

Citește și: Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: „Și eu te iubesc…”

Citește și: „Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite'. Cosmin Natanticu îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia

Citește și: Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea și a renunțat la procesul de calomnie împotriva lui. Motivul: „Cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să…'

America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu

Ziua a început în forță pentru echipele de la America Express, sezonul 6, pornind cursa pentru cea de-a doua imunitate din etapa a doua a competiției. După ce au ajuns la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga, Irina Fodor i-a informat pe participanți că trebuie să rezolve o misiune nu tocmai ușoară.

„Dragilor, deși pare o altă biserică din Columbia, acesta este cel mai sfânt loc din această țară. Pelerini din toată Columbia vin să viziteze El Senior de Los Milagros, căutând un miracol pe care numai El îl poate săvârși. Misiunea voastră este sp îi aduceți o ofrandă și să vă rugați pentru împlinirea miraculoasă a unei dorințe personale. Căutați la magazinele religioase din zonă imaginea cu El Senior de Los Milagros marcă cu logoul America Express. Când o găsiți, întoarceți-vă aici, ca să primiți mai multe instrucțiuni pentru ritual', le-a transmis Irina Fodor concurenților pe mission board.

În continuare, echipele de la America Express au mers să întâlnească un preot. Până să ajungă la el, însă, concurenții au trebuit să parcurgă drumul spre altar, însă nu oricum, ci în genunchi, pentru a adresa o rugăciune.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, replici acide la America Express

Alexia și Aris Eram, Ada Galeș și Tony, Cătălin și Romică Țociu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au reușit să termine misiunea în momentul în care Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luat lumânarea și crucifixul și au pornit spre biserică. Așadar, acestea erau în urmă. În plus, lumânarea li s-a stins de multe ori, lucru ce le-a enervat peste măsură, iar Sânziana a aruncat-o pe jos.

După ce au ajuns în biserică și au primit binecuvântarea preotului, Laura Giurcanu și Sânziana Negru spuneau că s-au mai liniștit și că s-au simțit eliberate. Însă, după doar câteva minute, între cele două a avut loc un schimb de replici tăios, atunci când Laura s-a oprit din drum să ceară o gogoașă, deși erau presate de timp: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!', a spus Sânziana Negru despre coechipiera ei.

Laura Giurcanu i-a răspuns imediat, susținând că gestul ei nu afectează proba.

„Frate, lasă-mă și pe mine o secundă! Zece secunde nu fac diferența!', a zis Laura Giurcanu, apărându-se.

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton