America Express 10 decembrie - Cine a câștigat primul joc de amuletă din Argentina. Irina Fodor a schimbat echipele

.

America Express 10 decembrie – Cine a câștigat primul joc de amuletă din Argentina. Duminică, telespectatorii Antena 1 au putut urmări ediția 33 a sezonului 6 America Express – Drumul Soarelui. În acest episod, între concurenți s-a dat prima bătălie pentru primul joc de amuletă din Argentina. A fost cu atât mai interesant cu cât Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a schimbat echipele cu puțin timp înainte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


America Express 10 decembrie – Cine a câștigat primul joc de amuletă din Argentina. La joc s-au calificat, ca de obicei, trei echipe. Acestea au fost Aris Eram și Laura Giurcanu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu, Mike și Cătălin Țociu. Aceștia au dat tot ce au putut, însă, la final, doar o echipă a fost câștigătoare și a obținut mult râvnitul avantaj.

Deși nu a fost un joc ușor, căci au avut de îndeplinit misiuni dificile, cele trei echipe înscrise la jocul pentru amuletă s-au distrat pe cinste. Deși Aris Eram și Laura Giurcanu au avut un mic avantaj datorită penalizărilor aplicate de Irina Fodor, aceștia au fost prinși din urmă de echipa formată din Mike și Cătălin Țociu.


Citește și: Andreea Esca i-a încurajat pe Aris și Alexia Eram să participe la America Express: „Am avut două ședințe în familie înainte…'. Tinerii au fost instruiți de tatăl lor

Citește și: Ce spune Șerban Huidu despre prestația Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu la America Express: „Parcursul este peste așteptari…'

Citește și: Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț: „După America Express mi-am dorit. Începusem să…’


Citește și: Ce se întâmplă în relația Iuliei Albu cu Mike, după certurile de la America Express: „Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim'

America Express 10 decembrie – Cine a câștigat primul joc de amuletă din Argentina

Lupta de la jocul pentru amuletă a fost una strânsă, cu toții dorindu-și amuleta de 1.000 de euro, plus un Joker. La final, câștigători au fost Cătălin Țociu și Mike.

„Eu o să-i dau amuleta lui pentru că este și ziua lui! Tu o păstrezi pe asta pentru că nu avem cum să o împărțim în două’, a mărturisit iubitul Iuliei Albu, la America Express.


Înainte de a afla verdictul, Aris Eram a recurs la un gest neașteptat, care l-a uimit chiar și pe el. Concurentul a avut o reacție surprinzătoare, după primul gol.

„Ca nebunul! Nu știam ce m-am apucat! Am zis că o să câștigăm!’, a spus Aris Eram.


Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate patru echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ada și Antoneta Galeș au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1, Captură video