America Express 11 decembrie - Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună, în același pat. Cum au fost surprinși dimineața: „Voia întruna să mă țină în brațe”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 11 decembrie – Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună, în același pat. Luni, la Antena 1 a fost difuzată a 34-a ediție a emisiunii America Express, sezonul 6. În acest episod, echipele încă erau schimbate de către Irina Fodor, astfel că fiecare concurent a dormit la cazare cu un alt participant. Aris Eram și Laura Giurcanu au împărțit și ei aceeași cameră. Iată cum au fost surprinși dimineața de echipa de producție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 11 decembrie – Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună, în același pat. Cei doi concurenți și-au căutat minute bune un loc de cazare. În cele din urmă, deși au găsit niște condiții modeste, tinerii participanți au decis să se mulțumească cu ce au la dispoziție și au decis să rămână acolo. Dimineața, aceștia au fost surprinși de echipa de filmare zâmbitori, iar fratele Alexiei eram a avut și o replică neașteptată.

aris-si-laura-1aris-si-laura-1

Citește și: Cum au reacționat Aris Eram și Laura Giurcanu după ce au aflat că formează o echipă la America Express: „Visul meu s-a îndeplinit' / „Nu suntem în luna de miere'

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am…'

Citește și: Irinel Columbeanu apare într-o reclamă pentru a face rost de bani, după ce a ajuns la azil: „Sfatul este nu cheltuiți ca mine…”. Imaginile au devenit virale

Citește și: Marius și Ioana de la Mireasa s-au logodit. Cum a fost cererea în căsătorie: „Ea își dorea adrenalină. Și am zis să îi dau suspans…'

America Express 11 decembrie – Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună, în același pat

Laura Giurcanu și Aris Eram nu au găsit nici măcar un pat la cazare, astfel că au fost nevoiți să împartă o saltea… murdară. Extrem de obosiți din cauza misiunilor istovitoare din timpul zilei, aceștia nu au mai ținut cont de condiții, și-au împărțit o bere și niște chipsuri și s-au culcat.

„O să dorm cu spatele la tine, ca să nu fiu distras de frumusețea ta', a complimentat-o Aris Eram pe Laura Giurcanu, colega lui de la America Express.

La primele ore ale zilei, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost treziți de echipa de filmare, care le-a bătut la ușă. Aceștia erau încă destul de obosiți, astfel că nu au fost prea vorbăreți. Totuși, fiul Andreei Esca a avut o replică neașteptată, cel mai probabil făcând o glumă.

„Voia întruna să mă țină în brațe', a spus Aris Eram despre Laura Giurcanu.

Aris Eram a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu, după America Express

Aris Eram și Laura Giurcanu au fost rivali la America Express, sezonul 6. Se pare, însă, că, după competiție, între cei doi tineri s-ar fi înfiripat ceva. Aceștia au fost surprinși de paparazzi sărutându-se în mașină. Contactată de jurnaliști, influencerița nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că formează un cuplu cu fiul Andreei Esca.

‘Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.

Laura Giurcanu și Aris Eram au bifat apoi o nouă apariție în public, la scurt timp după ce au fost văzuți sărutându-se. De această dată, Laura Giurcanu a fost cea care a postat pe social media o imagine în care apare alături de Aris Eram și câțiva prieteni. Concurentii de la America Express au mers la un eveniment unde s-au distrat pe cinste, dansând și râzând.

După ceva timp, cei doi au fost fotografiati pe aeroportul Otopeni, după ce s-au întors din Barcelona. Se pare că Aris Eram și Laura Giurcanu au mers împreună la Barcelona, unde fiul Andreei Esca studiază.

Sursă foto: Captură video, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton