America Express 13 decembrie - Iulia Albu și Mike au fost eliminați. Sânziana Negru, replică neașteptată după plecarea lor: „În sfârșit e o seară bună!”

.

America Express 13 decembrie – Iulia Albu și Mike au fost eliminați. Miercuri, la Antena 1 a fost difuzată o nouă ediție America Express, sezonul 6. În acest episod s-a desfășurat o nouă cursă pentru ultima șansă. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au întors ultimii la Irina Fodor, iar cum totemul din cufăr era roșu, aceștia au părăsit competiția. Iată ce reacție neașteptată a avut Sânziana Negru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


America Express 13 decembrie – Iulia Albu și Mike au fost eliminați. În cursa pentru ultima șansă s-au întrecut, ca e obicei, trei echipe. Lupta s-a dat între Alexia și Aris Eram, Romică și Cătălin Țociu și Iulia Albu și Mike. Cei din urmă au părăsit competiția, după ce s-au întors ultimii la Irina Fodor, iar totemul din cufăr s-a arătat a fi roșu.

Mai e puțin până la semifinala America Express, sezonul 6. Dar cum locurile sunt limitate, și probele au devenit mai grele pentru cei rămași în competiție. În ediția difuzată aseară, trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă. Misiunile nu au fost deloc ușoare, iar presiunea i-a făcut pe unii să izbucnească în lacrimi.


Citește și: Alexia Eram a plâns la America Express, după ce a citit o scrisoare de la iubitul ei, Mario Fresh: „Mi-e foarte dor de el și abia aștept să îl văd’

Citește și: Iulia Albu a enervat-o pe Sânziana Negru la America Express: „Se trezește dimineața și întreabă cu cine să mai aibă un conflict…' / Cum a reacționat Giulia

Citește și: Andreea, nepoata lui Mircea Sandu și fina Anamariei Prodan, organizează petreceri pentru divorț, după ce s-a despărțit de soț: „Am peste 20 de solicitări. Pot participa și foștii soți’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum a reacționat tatăl Ioanei Ginghină, după ce a pozat în Playboy: „Toată copilăria am făcut plajă la nudiști'. Ce a făcut cu banii primiți

America Express 13 decembrie – Iulia Albu și Mike au fost eliminați

Mai întâi, cele trei echipe au dat startul misiunilor cu o probă de dans. Ulterior, au trebuit să facă o petrecere de absolvire pentru un student din Argentina, ca la final să se transforme în profesori. După terminarea misiunilor, concurenții s-au întors, pe rând, la Irina Fodor. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi înainte de a afla ordinea clasamentului, din cauza presiunii cursei.


„Știu că este o seară grea pentru voi toți și nu vreau să ne despărțim de nimeni. Niciuna dintre aceste trei perechi nu merită să plece acasă!’, a spus Irina Fodor.

Irina Fodor a dezvăluit apoi că prima echipa care și-a asigurat loc în semifinală e cea compusă din Romică și Cătălin Țociu. Pe locul doi sunt Alexia și Aris Eram. Așadar, Iulia Albu și Mike au ajuns ultimii la Irina Fodor. Când s-a aflat că totemul a fost roșu, Romică Țociu a spus: „Mi-a părut rău de Mike și de Iulia. Mă așteptam să fie roșu soarele!’.


„Eram în stare de șoc!’, a zis și Aris Eram.

„Nu aveam nicio surpriză, eu deja am pus pariu. Am câștigat două sticle de vin’, a mărturisit Mike.

Sânziana Negru, replică neașteptată după plecarea Iuliei Albu și a lui Mike

Sânziana Negru a avut o reacție neașteptată cu privire la eliminarea Iuliei Albu și a lui Mike.

„În sfârșit e o seară bună!’, a fost replica surprinzătoare a Sânzianei Negru.

„Ei sunt o pereche atât de energică și misterioasă! Au o dragoste cu năbădăi, din acelea ca în filme. Pe noi ne-au uimit de multe ori, s-au autodepășit, și-au întrecut limitele, dar ăsta este jocul. Asta se întâmplă pe Drumul Soarelui’, a adăugat Irina Fodor.


„Iuliana și Sonia venim să mâncăm homarul ăla!’, a anunțat Iulia Albu, referitor la fostele concurente de la America Express.

„E groasă cu Romică!’, a fost replica pe care i-a zis-o Alexia Eram Sânzianei Negru.


Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate cinci echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ada și Antoneta Galeș, Iulia Albu și Mike au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1