America Express 13 noiembrie - Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei: „Nu este nimic pertinent în ceea ce faci. Nu vreau să apar la televizor așa!” / De ce s-au certat, din nou

 Miniosu Alexandra
.

America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike au avut parte de un scandal uriaș în timpul probei. Cei doi iubiți s-au certat, din nou, în fața camerelor de filmat, chiar dacă, la un moment dat, criticul de modă a încercat să se ascundă de ele. Tenisiunea competiției și-a pus iarăși amprenta asupra lor, iar până la o dicuție aprinsă nu a fost decât un pas!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei. Duminică, 12 noiembrie, la America Express a fost difuzată a 16 a ediție a emisiunii, din sezonul 6. Concurenții au ajuns în Ecuador și au avut parte de provocări inedite încă din prima zi. Probele dificile i-au făcut pe Iulia Albu și iubitul ei să se certe din nou și să-și facă reproșuri.

mike-8mike-8

În prima zi din Ecuador, concurenții America Express au trebuit să învețe imnul Kichua la o școală, dar și numerele de la 1 la 10. După aceste probe, Iulia Albu și Mike s-au certat, iar ea, la un moment dat, a încercat să țină disputa aprinsă departe de camerele de filmat. Aceasta chiar i-a spus partenerului ei că nu-și dorește să apară astfel la TV.

Citește și: Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: „Părinții mei vin de la coada vacii…”. Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

Citește și: Care a fost cel mai greu moment pe care Iulia Albu și Mike l-au trăit la America Express: „Ne-a distrus psihic de la începutul competiției…'

Citește și: Cum arată soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Nicoleta i-a dăruit actorului gemeni, fată și băiat

Citește și: Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei: „Nu mă așteptam. Petrecerea o facem pe data de…' / EXCLUSIV

America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei

După ce au ajuns la școala indicată de Irina Fodor, concurenții au fost înștiințați cu privire la misiunea pe care o au de îndeplinit.

„Bine ați venit la Școala Kichua. Misiunea voastră este să învățați niște noțiuni de bază în limba Kichua. Pentru asta, directorul o să vă spună ce clasă trebuie să căutați. Intrați pe rând în fiecare clasă până o găsiți. Mult succes, Țuca', scria pe mission board, la America Express.

Mai apoi, după ce și-au găsit clasele, concurenții de America Express au aflat că trebuie să învețe imnul Kichua și numerele în limba Kichua, mai exact numerele de la 1 la 10.

„Veți învăța două lecții foarte importante: imnul Kichua și numerele în limba Kichua. Pentru Început imnul. Ascultați-i pe copii cântând și urmăriți versurile cu foaia pe care ați primit-o, sunt scrise fonetic. Când sunteți gata, cântați în fața clasei. Dacă treceți acest examen, atunci puteți continua cu următoarea lecție. Veți învăța numerele de la 1 la 10 cu ajutorul copiilor. Când sunteți gata va trebui să răspundeți corect la 5 întrebări puse de profesor. Când treceți și acest examen veți primi următoarele indicații. Vă pup, Țuca', scria Irina Fodor în plicul roșu.

De ce s-au certat, din nou, Iulia Albu și Mike

Comparativ cu Aris și Alexia Eram, Cătălin și Romică Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu Și Ada Galeș și Tony, care exersau deja imnul, Iulia Albu și Mike erau în urmă și abia reușiseră să găsească un mijloc de transport către instituție.

Ulterior, după ce au terminat misiunile de la școală, echipele de la America Express au căutat în cufăr, pe care au reușit să-l deschidă cu ajutorul numerelor învățate în limba kichua. Acolo, concurenții au găsit alte indicații, spre noi misiuni. Și cum probele nu se arătau tocmai simple, Iulia Albu și Mike au avut parte de un nou scandal.

„Poate mă asculți și pe mine', a zis Mike, vizibil nervos.

„Multe nu s-au făcut bine astăzi, dar asta este! E una din acele zile', a fost replica Iuliei Albu.

„Am înțeles, dar trebuie să mă mai asculți și pe mine. Vezi că iar ești în vria aia!', a continuat Mike.

„Nu vreau să discut pe cameră, nu vreau să apar la televizor așa!', i-a răspuns Iulia Albu.

„Avem doar o discuție pertinentă despre cum se întâmplă lucrurile', a zis Mike la testimonial, dar Iulia Albu i-a răspuns: „Nu este nimic pertinent în ceea ce faci, dar este ok'.

Cearta dintre cei doi a continuat chiar și după ce au găsit o mașină și au pornit la drum. De această dată, însă, Iulia Albu nu i-a mai dat replica iubitului ei, Mike.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Trei echipe s-au întrecut la America Express în cursa pentru ultima șansă. Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat tot ce au avut ei mai bun, fiecare sperând că nu va pleca acasă. Din păcate, însă, totemul a fost roșu, așa că telespectatorii și-au luat „adio’ de la echipa ajunsă ultima pe ultimul loc la Irina Fodor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar talismanul din cufăr, în formă de soare, a fost roșu.

„Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs’, a fost reacția Cleopatrei Stratan când a văzut că soarele e roșu.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton