America Express 14 noiembrie - Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!”

.

America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină. Actorul și-a ieșit din fire chiar în mijlocul străzii, supărat că nu reușește să găsească un mijloc de transport, pentru a-și continua misiunea, alături de fiul său, Cătălin. Și Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike, și a avut o reacție furibundă chiar în fața camerelor de filmat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină. Cu cât înaintează în comeptiție, cu atât tensiunea crește pentru concurenții America Express, sezonul 6. În episodul difuzat luni, 13 noiembrie, Romică Țoiciu s-a enervat la culme după ce el și fiul său, Cătălin, nu au reușit să găsească un mijloc de transport. Actorul a cedat psihic și nu a mai ținut cont de camerele de filmat, fără să-și mai poată controla reacțiile.


Romica Țociu și-a ieșit din fire la autostop, dorindu-și foarte mult să se califice califica la jocul pentru amuletă. El și fiul său au dat ce au putut ca să ajungă cât mai repede la Irina Fodor, însă, în drum, au întâmpinat numeroase situații impreivizibile. Cel mai mult i-a enervat refuzul șoferilor, ce nu voiau să-i ajute să se deplaseze cu ajutorul mașinilor.


Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express: „Mama cameramanului a murit. Ni s-a tăiat tot în momentul acela’

Citește și: Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: „Părinții mei vin de la coada vacii…'. Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

Citește și: „Sunt multe chestii la mijloc pe care nu le știe absolut nimeni'. Oase nu are de gând să se împace cu CRBL, fostul lui cel mai bun prieten


Citește și: Larisa Iordache, despre relația cu iubitul ei: „Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Cred că ar putea fi…’. Ce a scos gimnasta din alimentație, pentru a se menține / EXCLUSIV

America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină

Presiunea și tensiunea și-au pus amprenta asupra lui Romică și a lui Cătălin Țociu, iar, la un moment dat, chiar și-au adresat cuvinte dure. Tânărul l-a îndemnat pe tatăl lui să schimbe locul de oprire al mașinilor, fapt ce a dus la o adevărată ceartă între ei.


„Hai în partea cealaltă!’, i-a spus Cătălin Țociu tatălui său.

„Hai că dau cu el de pământ’, a zis Romică Țociu despre pepenele pe care-l căra în mână.

„Eram atât de nervos! Pur și simplu nu treceau mașini pe lângă noi!’, a explicat, ulterior, actorul.

„Maica mea, dacă am văzut așa ceva! Ce ai?!’, i-a zis Cătălin Țociu lui Romică.

„Gata, aici murim!’, i-a mai zis actorul fiului său.

Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike

În aceeași ediție, și Iulia Albu și Mike au avut parte de momente tensionate. Bărbatul și-a stăpânit cu greu reacțiile acide, iar criticul de modă i-a spus la un moment dat: „Atunci pleci acasă, plecăm acasă!’.


Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Trei echipe s-au întrecut la America Express în cursa pentru ultima șansă. Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat tot ce au avut ei mai bun, fiecare sperând că nu va pleca acasă. Din păcate, însă, totemul a fost roșu, așa că telespectatorii și-au luat „adio de la echipa ajunsă ultima pe ultimul loc la Irina Fodor.


Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar talismanul din cufăr, în formă de soare, a fost roșu.

„Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs, a fost reacția Cleopatrei Stratan când a văzut că soarele e roșu.

Sursă foto: Antena 1