America Express 15 noiembrie - Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați. Cum au reacționat ceilalți concurenți: „Ne pare rău că pleacă băieții...”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 15 noiembrie – Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați. Miercuri, 15 noiembrie, telespectatorii Antenei 1 au putut urmări a 19-a ediție din America Express, sezonul 6. Fanii emisiunii și-au privit preferații cu mari emoții, având în vedere că a avut loc o nouă cursă pentru ultima șansă. Susținătorii lui Ionuț Rusu și George Tănase au fost dezamăgiți la finalul episodului, echipa lor fiind eliminată de pe Drumul Soarelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 15 noiembrie – Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați. Cursa pentru ultima șansă s-a dat de această dată între următoarele echipe: Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ada Galeș și mama ei, Antoneta, Ionuț Rusu și George Tănase. Cei din urmă au părăsit competiția, din cauză că au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar culoarea totemului din cufăr a fost roșie.

ionut-rusu-6ionut-rusu-6

Ionuț Rusu și George Tănase și-ar fi dorit să mai rămână la America Express, însă au fost eliminați în ediția cu numărul 19. Cufărul a ascuns un totem în formă de soare, de culoare roșie, astfel că cei doi concurenți au fost nevoiți să părăsească show-ul.

Citește și: Aris Eram, asaltat de admiratoare după experiența America Express. Sora lui, Alexia, îl dă de gol: „Știam că o să se întâmple asta”

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. În ce ipostază apropiată s-au afișat concurenții de la America Express

Citește și: Dinu Maxer a dezvăluit ce i-a spus mama sa când a anunțat că divorțează de Deea Maxer: „Au mai fost persoane care mi-au spus același lucru…”

Citește și: Ce spune Mihai Hînda despre relația cu Teo Trandafir, colega lui: 'Nu ne dă nimeni cu rigla peste degete…' Cei doi sunt gazdele unei emisiuni radio / EXCLUSIV

America Express 15 noiembrie – Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați

Ceilalți concurenți au părut destul de afectați de eliminarea lui Ionuț Rusu și a lui George Tănase. Înainte ca Irina Fodor să le anunțe soarta în competiție, Romică Țociu spunea că a pariat pe ei la cursa pentru ultima șansă, pentru că se aștepta ca ei să ajungă primii.

„Îmi e atât de greu acum pentru că energia pe care mi-au transmis-o când au venit la mine nu se compară cu nimic din ce am simțit până acum de la ei. Au venit cu chef și energie. Îmi doresc din tot sufletul să poată continua cursa pentru ei!', spunea și Irina Fodor înainte să afle verdictul.

Ionuț Rusu și George Tănase s-au arătat și ei impresionați de discursurile colegilor de emisiune. Când au aflat că sunt eliminați, aceștia le-au mulțumit și au încercat să-și ascundă supărarea.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!', au spus Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express.

Ada Galeș: „Ne pare rău că pleacă băieții!'

Ada Galeș a susținut că-i pare rău de plecarea lor și că și-ar fi dorit ca cei doi băieți să mai fi rămas în competiție.

„Ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă', a dezvăluit Ada Galeș, în emisiune.

Și Sânziana Negru și-a exprimat admirația față de ei: „Am avut întotdeauna o simpatie față de baieți, de când ne-am cunoscut!'.

La final, concurenții s-au abținut cu greu să nu plângă. Inclusiv Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a ținut un discurs emoționant, având o voce tremurândă, prin care-i lăuda pe Ionuț Rusu și George Tănase.

„Sunt niște băieți de nota 10, care au luat totul până acum cu zâmbetul pe buze. Chiar mi se pare că aduceau fericire în echipă!', a mărturisit și Alexia Eram.

Și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Trei echipe s-au întrecut la America Express în cursa pentru ultima șansă. Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat tot ce au avut ei mai bun, fiecare sperând că nu va pleca acasă. Din păcate, însă, totemul a fost roșu, așa că telespectatorii și-au luat „adio de la echipa ajunsă ultima pe ultimul loc la Irina Fodor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar talismanul din cufăr, în formă de soare, a fost roșu.

„Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs, a fost reacția Cleopatrei Stratan când a văzut că soarele e roșu.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton