America Express 17 decembrie - Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din semifinală. Ce bonus a important a dat Irina Fodor: „N-ai cum așa ceva!”

.

America Express 17 decembrie – Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din semifinală. Duminică, 17 decembrie, la Antena 1 s-a difuzat a 37-a ediție din sezonul 6 America Express. În acest episod, echipa Giulia și Vlad Huidu și echipa Alexia și Aris Eram s-au calificat la primul joc de amuletă din semifinală. Iată cine a câștigat, după ce a luptat până în ultimele secunde!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Primul joc de amuletă din semifinala America Express s-a desfășurat într-un peisaj de poveste, istoric. Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu au luptat cot la cot pentru a obține avantajul care va cântări extrem de mult la finalul penultimei etape de pe Drumul Soarelui. Lupta a fost una strânsă, până în ultimele clipe, iar tensiunea și-a spus cuvântul.

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?'


Citește și: Cum se înțeleg Alexia și Aris Eram, după America Express 2023: „Ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine… „

Citește și: Anamaria Prodan a dat o petrecere fastuoasă la împlinirea celor 51 de ani. A avut tort cât ea, 51 de șampanii și 750 de invitați: „Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare, îi iubesc'

Citește și: Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii. Ce spune despre silueta ei: ‘Merită să mănânci o prăjitură în plus sau e mai bine să arăți bine și să fii sănătos?’ / EXCLUSIV


America Express 17 decembrie – Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din semifinală

Inițial, cele două echipe calificate la joc, Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu, au trebuit să realizeze un traseu de domino. Ca să-l facă, participanții au avut nevoie de piese de dimensiunea unei cărămizi. Deși la început li s-a părut amuzant, ulterior, au văzut că probele sunt mai dificile decât credeau.

„Eu am crezut că merg bine pe tocuri, dar nu m-am mai încălțat demult’, a spus Giulia Anghelescu, la America Express.


În ciuda așteptărilor, cei doi băieți s-au descurcat mai bine la mersul pe „tocuri’. Nici proba cu împerecheatul cărămizilor nu a fost ușoară, dar Alexia și Aris Eram au avut un mare avans. Însă, deci traseul de domino a fost greu pentru ambele echipe, jocul a avut un final neașteptat. Giulia și Vlad Huidu au obținut a șaptea victorie la un joc, după ce au dărâmat toate cărămizile.

Giulia și Vlad Huidu au câștigat primul joc de amuletă din semifinală

Victoria Giuliei și a lui Vlad Huidu l-a enervat la culme pe Aris Eram. Acesta a început să lovească pământul, supărat că nu a câștigat amuleta.


„N-ai cum așa ceva. N-ai cum să nu câștigi o amuletă. Am jucat 10 jocuri’, a spus și Alexia Eram, vizibil supărată.

În plus, echipele care au jucat jocul de amuletă din semifinala show-ului au primit de la Irina Fodor un bonus în cursă. Giulia și Vlad Huidu au primit un cartonaș cu Maradona, în valoare de 1.000 de pesos, iar Alexia și Aris Eram au obținut unul de 800.


Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate cinci echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ada și Antoneta Galeș, Iulia Albu și Mike au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1, Captură video