America Express 19 decembrie - Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Scandal uriaș între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: „O isterică răsfățată!”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 19 decembrie – Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Al doilea joc de amuletă a stârnit un scandal neașteptat între câțiva dintre concurenții de la America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram și-au adresat cuvinte dure când Irina Fodor a anunțat câștigătorii amuletei, tensiunile ieșind la iveală. Iată de ce a numit-o Laura Giurcanu „răsfățată isterică' pe sora lui Aris Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 19 decembrie – Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6, a avut o miză uriașă: biletul de aur. Toți și l-au dorit, astfel că fiecare echipă a luptat cum a știut mai bine. Cum era de așteptat, presiunea și-a spus cuvântul, iar adversarii au ajuns să-și spună cuvinte grele.

joc-amuleta-1joc-amuleta-1

Pentru jocul de amuletă, concurenții s-au îmbrăcat în pompieri și au trebuie să se poarte ca niște adevărați eroi, trecând prin probe dificile. Aceștia au trebuit să intre într-un labirint, unde au fost nevoiți să rețină două numere pe care să le folosească pentru a obține o scară de incendiu. Ulterior, ei au trebuit să salveze pisică de jucărie, dar și o persoană.

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?”

Citește și: Cum se înțeleg Alexia și Aris Eram, după America Express 2023: „Ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine… „

Citește și: Raluca Pastramă divorțează de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Ne-am separat de câteva luni. Custodia…'. Ce decizie au luat în privința fiicei lor

Citește și: Analia Selis, pentru prima dată în Argentina, însoțită de copiii ei: „Vor cunoaște locul pentru care inima mea bate atât de tare”. De ce a amânat până acum

America Express 19 decembrie – Cine a câștigat al doilea joc de amuletă

Ultima probă le-a arătat concurenților că mânuirea furtunului cu apă nu e chiar atât de simplă. Participanții au trebuit să dărâme diverse ținte, dar cu grijă pentru a nu le nimeri pe cele care conțineau pedepse. Având în vedere dificultatea misiunii, s-a lăsat cu multe penalizări.

În urma punctajului obținut, Irina Fodor a anunțat că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat al doilea joc de amuletă.

„Am câștigat, în sfârșit prima amultă! Și la ce joc', au exlamat Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Verdictul a încins spiritele la careu, mai ales după ce Laura și Sânziana au decis să-i pună pe Alexia și Aris Eram să plece ultimii în cursă. Aceștia au fost vizibil dezamăgiți și, inițial, le-au spus doar: „Ne vede în cursă!'.

„Pe mine m-a enervat pentru că le consideram prietenele mele. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc, chiar așa o să fac', a adăugat Alexia Eram.

„Da, suntem prieteni acasă. Dar aici, când suntem atât de aproape de final, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală', a fost replica Sânziana Negru.

Scandal între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram, la America Express

Ulterior, Laura Giurcanu i-a spus Alexiei Eram că ar fi foarte „ofticoasă' și că nu se bucură nicioodată de joc. Fiica Andreei Esca a răbufnit la adresa ei, cât și a Sânzianei Negru.

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți „îngerii', le-a reproșat Alexia Eram, la rândul ei.

„Da, scuză-mă că sunt un om foarte răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată. Eu chiar cred real că suntem oamenii mai buni decât ea', a fost replica acidă a Laurei Giurcanu.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate cinci echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ada și Antoneta Galeș, Iulia Albu și Mike au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton