America Express 20 noiembrie - Cine a obținut imunitatea mică și de ce a plâns Sânziana Negru: „O zonă dureroasă din viața mea. Tatăl meu nu mai e…”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 20 noiembrie – Cine a obținut imunitatea mică și de ce a plâns Sânziana Negru. Ieri, 20 noiembrie, la America Express, emisiune difuzată pe Antena 1, s-a dat lupta pentru imunitatea mică. Concurenții au trecut printr-o cursă plină de momente tensionate, dar și emoționante. La un moment dat, Sânziana Negru a avut lacrimi pe față, amintindu-și la o probă de regretatul ei tată. Iată cine a câștigat imunitatea mică în a cincea etapă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 20 noiembrie – Cine a obținut imunitatea mică și de ce a plâns Sânziana Negru. După jocul de amuletă desfășurat în inima Pachamama, concurenții America Express au intrat în cursa către imnitatea mică. Lupta nu a fost deloc ușoară, misiunile punând la grea încercare răbdarea echipelor, iar, în final, doar una a fost câștigătoare.

sanziana-negru-1-1sanziana-negru-1-1

Încă de stabilirea ordinii de plecare în cursă s-a simțit o tensiune între echipe. Pe traseu, concurenții care au rămas în lupta pentru imunitatea mică de la America Express au fost nevoiți să treacă prin noi misiuni dificile. De la a simula o evacuare în cazul unui cutremur la penalizări grele, cu toții s-au luptat cu speranța că se vor întoarce primii la Irina Fodor.

Citește și: America Express 19 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate din a cincea etapă. Ce răsturnare de situație a avut loc în clasament

Citește și: Alexia Eram, mesaj de dragoste pentru Mario Fresh, la America Express: „Mi s-a făcut dor de iubitul meu. Abia aștept să…'

Citește și: La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!”

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?'. Reacția artistului

America Express 20 noiembrie – Cine a obținut imunitatea mică și de ce a plâns Sânziana Negru

Ultima probă de pe traseu, în cursa pentru imunitatea mică, a fost ca echipele să se fotografieze cu o lacrimă pe obraz. Fiecare concurent de la America Express s-a gândit la o strategie pentru a lăcrima mai repede. Sânziana Negru a început să plângă după ce s-a gândit la tatăl ei care nu mai este, susținând că e o zonă dureroasă din viața ei.

„Eu încercam să accesez o zonă dureroasă din viața mea. Zona dureroasă era legată de tatăl meu care nu mai e și mi-a fost ușor să plâng', a spus Sânziana Negru, la America Express.

Ada și Antoneta Galeș au câștigat imunitatea mică, la America Express

Echipa care a câștigat imunitatea mică în a cincea etapă e cea formată din Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș. Acestea au fost surprinse de poziția lor în clasament.

„Am ajuns primele?! Nu cred!', a strigat Ada Galeș, vizibil entuziasmată, în timp ce își îmbrățișa mama.

„E prima imunitate. Mă bucur foarte tare! Am plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul', a spus și Antoneta Galeș.

Scena a fost urmărită de Alexia și Aris Eram, aflați doar la câțiva pași distanță. Când și-au dat seama că nu mai e nicio șansă să fie pe primul loc, Alexia a început să plângă.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați în ediția de miercuri, 15 noiembrie, după ce au pierdut la cursa pentru ultima șansă. Ceilalți concurenți au părut destul de afectați de eliminarea lor. Înainte ca Irina Fodor să le anunțe soarta în competiție, Romică Țociu spunea că a pariat pe ei la cursa pentru ultima șansă, pentru că se aștepta ca ei să ajungă primii.

Ionuț Rusu și George Tănase s-au arătat și ei impresionați de discursurile colegilor de emisiune. Când au aflat că sunt eliminați, aceștia le-au mulțumit și au încercat să-și ascundă supărarea.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!, au spus Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express.

Prima echipă eliminată de la America Express a fost cea formată din Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton