America Express 22 noiembrie - Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate: „Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că…”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 22 noiembrie – Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate. Miercuri seară, la Antena 1 a fost difuzată o nouă ediție America Express, sezonul 6. În acest episod, trei echipe s-au luptat în cursa pentru ultima șansă. Ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Sonia Simionov și Iuliana Pepene, iar cum totemul în formă de Soare era roșu, acestea au plecat acasă. Iată cum au reacționat cele două jurnaliste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 22 noiembrie – Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate. În cursa pentru ultima șansă difuzată miercuri, 22 noiembrie, la Antena 1, s-au întrecut trei echipe. E vorba despre Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram și Sonia Simionov și Iuliana Pepene. Cele din urmă au părăsit concursul, ajunând ultimele la Irina Fodor, veste ce i-a luat prin surprindere și pe ceilalți concurenți, știind cât de competitive sunt.

iuliana-pepene-1-1iuliana-pepene-1-1

Citește și: Sonia Simionov și Iuliana Pepene au izbucnit în lacrimi la America Express 2023: „A fost șocul vieții mele…”

Citește și: Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: „Părinții mei vin de la coada vacii…”. Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit care sunt greșelile făcute în timpul postului care pot duce la îngrășare: „Te face să obții greu senzația de sațietate”

Citește și: De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine…”

America Express 22 noiembrie – Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate

Așa cum era de așteptat, cursa pentru ultima șansă de la America Express nu a fost deloc una ușoară. Cele trei echipe au trecut prin misiuni grele, obositoare, unele dintre ele incluzând și forța fizică. Deși au dat tot ce au putut pe traseu, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate, ajungând ultimele la punctul de întâlnire unde le aștepta Irina Fodor.

„Am ajuns la jumătate și nu numai la jumătatea întregului parcurs, ci și la jumătatea parcursului prin Ecuador. Mai avem aici doar două etape, iar apoi continuăm cursa către Buenos Aires', a spus Irina Fodor, la careu, înainte de anunța cine a ajuns pe ultimul loc.

Prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Alexia și Aris Eram, urmați de Romică și Cătălin Țociu. Actorul nu se aștepta să ajungă pe locul doi și și-a exprimat public uimirea.

„În momentul ăla…Eu care am reacții de obicei și sunt un tip care lucrează cu reacțiile, pentru că asta e meseria mea, am rămas mut. Zici că m-a trăsnit!', a spus Romică Țociu la America Express.

„Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat'

Așadar, pe ultimul loc s-au clasat Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Cele două au plecat acasă, după ce Soarele din cufăr s-a arătat roșu.

„Pe mine nu m-a impactat vestea cât m-au impactat privirile celorlalți, care nu se așteptau', a spus Iuliana Pepene.

„Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut. N-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!', a adăugat Iuliana Pepene.

Și Sonia Simionov a susținut un discurs emoționant, lăsând de înțeles că și-ar mai fi dorit să rămână în concurs.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă', a spus și Sonia Simionov.

Ce echipe au mai fost eliminate de la America Express

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați în ediția de miercuri, 15 noiembrie, după ce au pierdut la cursa pentru ultima șansă. Ceilalți concurenți au părut destul de afectați de eliminarea lor. Înainte ca Irina Fodor să le anunțe soarta în competiție, Romică Țociu spunea că a pariat pe ei la cursa pentru ultima șansă, pentru că se aștepta ca ei să ajungă primii.

Ionuț Rusu și George Tănase s-au arătat și ei impresionați de discursurile colegilor de emisiune. Când au aflat că sunt eliminați, aceștia le-au mulțumit și au încercat să-și ascundă supărarea.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!, au spus Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express.

Prima echipă eliminată de la America Express a fost cea formată din Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton