America Express 23 octombrie - Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui

 Miniosu Alexandra
.

America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Cei doi frați s-au întrecut la jocul de amuletă alături de alte două echipe și chiar dacă la un moment au rămas în urmă, au reușit să recupereze miraculos timpul și s-au clasat pe primul loc. Iată ce Joker au extras aceștia în a doua ediție de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Duminică, 22 octombrie, la Antena 1 a fost difuzată a doua ediție din sezonul 6 America Express. În această etapă a concursului a avut loc și primul joc pentru amuletă. Cele trei echipe care au jucat s-au întrecut într-o probă inedită, ce le-a pus la încercarea toate abilitățile. Însă, la final, doar una a câștigat amuleta și Joke-rul.

alexia-eram-6alexia-eram-6

Citește și: Alexia și Aris Eram s-au certat la America Express, în timpul unei probe: „Stai ca prostul'

Citește și: Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei, Alexia și Aris Eram, după ce s-au întors de la America Express: „Ne-am strâns tare în brațe…”

Citește și: Claudia Iosif, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa, după 11 ani împreună: „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte. Nu mai e…'

Citește și: Monica Dascălu a născut și și-a botezat fiica în mare secret. Prezentatoarea TV și-a invitat doar o colegă de la PRO TV la petrecere

America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui

Primele trei echipe ajunse ieri la Irina Fodor au fost Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Așadar, acesteau au fost echipele care s-au clasat pentru jocul de amuletă.

„În fiecare echipă vom avea un cărăuș și un culegător. Ca să aduceți florile, trebuie să găsiți răspunsurile la niște întrebări. Răspunsurile se află aici, în jurul acestei piețe. Tot aici, se află și florile. La sfârșit, câștigă echipa care realizează cea mai frumoasă „silieta' și pune soarele în mijlocul ei. Aveți una ca model. Cei care sunt cărăuși vor merge să o vadă. Se vor întoace aici și vor spune care sunt primele flori pe care trebuie să le aducă.

Cel care trebuie să aducă florile va veni la mine, eu îi dau întrebarea și va merge în piață pentru a găsi răspunul. Se întoarce cu răsounsul la mine, dacă e corect, eu îi dau un voucher pentru a aduce florile. Dacă a adus corect buchetele, i vor primi doi săculeți cu greutăți care se pot pune în cârca colegilor din celelalte echipe', le-a spus Irina Fodor concurenților care au participat la primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui.

Ce au avut de făcut concurenții la primul joc de amuletă din America Express

Primul joc de amuletă de la America Express sezonul 6 a fost unul istovitor. Giulia și Vlad Huidu și Laura Giurcanu și Sânziana Negru au început în forță și au fost mereu umăr la umăr. În schimb, Alexia și Aris Eram au rămas în spate și au avut mult de recuperat.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost primele care au terminat o parte din aranjament și au plecat în căutarea soarelui din mijloc. Irina Fodor le-a dat atunci un număr de telefon pe care acestea au fost nevoie să îl rețină, pentru rezolvarea probei.

„Oribil! Eu nu știu, în afară de numărul meu de telefon niciun alt număr din viața apropiaților', a mărturisit Sânziana Negru la America Express.

Giulia Anghelescu s-a accidentat la America Express

Și Giulia Anghelescu s-a descurcat mult mai bine la probă și după ce a format numărul pe telefonul găsit la o doamnă dintr-o mulțime, a primit următoarele indicații și un nou cod. Soția lui Vlad Huidu a găsit prima soarele, însă pentru că s-a accidentat a uitat a doua cifră. Atunci, jocul pentru amuletă a luat o întorsătură neașteptată, iar Alexia Eram a venit prima cu soarele la Irina Fodor.

Prin umare, Alexia Eram și fratele ei, Aris, au au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui, la America Express. Pe lângă amuleta de 1000 de euro, aceștia au pus mâna și pe un Joker foarte valoros.

„Poți să adaugi timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute', este avantajul pe care l-au primit Alexia Eram și fratele ei, Aris, la America Express.

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton