America Express 24 octombrie - Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate din sezonul 6

.

America Express 24 octombrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate din sezonul 6. Luni, pe 23 octombrie, la Antena 1 a fost difuzată a treia ediție America Express din acest sezon. În această etapă, concurenții s-au întrecut pentru a obține prima imunitate de pe Drumul Soarelui. Pentru a o câștiga, aceștia au fost nevoiți să treacă însă printr-o serie de misiuni, care mai de care mai dificile. Iată cum s-a desfășurat jocul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


America Express 24 octombrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate din sezonul 6. O nouă ediție, noi probe solicitante pentru concurenții America Express. Cele nouă echipe și-au început ziua în forță, cu diverse misiuni complexe. La final, Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a dezvăluit cine a câștigat imunitatea.

Citește și: Cum s-au descurcat Iulia Albu și iubitul ei, Mike, la America Express: „Prima săptămână ne-a dat total peste cap’


Citește și: Cum s-a transformat viața Laurei Giurcanu, după experiențele trăite la America Express: „Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors…'

Citește și: Florin Zamfirescu dezvăluie ultima discuție avută cu Natașa Raab: „A împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis…’. Actrița a murit la 70 de ani

Citește și: Chef Foa a fost prins de Poliție sub influența drogurilor, la volan: „Posibila prezență a două substanțe psihoactive'. Celebrul bucătar s-a ales cu dosar penal


America Express 24 octombrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate din sezonul 6

Înainte să sea dea startul, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenții de la America Express că vor avea de făcut o cursă lungă și anevoioasă pentru a obține imunitatea.

„Eu nu vreau să vă țin mult! Plouă, suntem obosiți, sunt convinsă că vă doriți foarte mult această imunitate… Tot ce pot să vă spun este că această cursă este o complicată este lungă și anevoioasă și este foarte importantă viteza cu care ajungeți la mine, ordinea în care ajungeți la mine, dar lucrurile se pot schimba pentru că la fel de important este felul în care ați săvârșit misiunile.


Vreau să știu dacă mi-ați adus geanta cu lucrurile pe care vi le-am cerut. Gentuța aș vrea să rămână la mine. O să număr exact obiectele din ea și vă comunic mai târziu!’, le-a spus Irina Fodor concurenți America Express.

Ce au făcut concurenții America Express în cursa pentru imunitate

Așadar, concurenții au fost informați că, din timpul de la sosire se scad penalități, iar asta depinde de câte obiecte a avut fiecare concurent în geantă și dacă a fost îmbrăcat sau nu cu hainele de paisas.


„Dragilor, a mai trecut un zi pentru voi! Puțin a fost mult a rămas. Astăzi este vorba despre prima imunitate din acest sezon și ca să fie foarte clar pentru toată lumea, imunitate înseamnă 100 $, care îți pot asigura cazare, masă, o vacanță, un duș cu apă caldă, un mall, tot ce e mai bun, tot ce se găsește, de fapt. Eu vă țin de vorbă iar voi vreți să știți în ce ordine ați ajuns la mine…

Să știți că este o socoteală mai complicată de data asta pentru că așa cum v-am spus și când ne-am văzut, nu a fost vorba doar de ora la care ați ajuns la mine. Este vorba despre obiectele pe care a trebuit să le găsiți, este vorba despre felul în care ați fost îmbrăcați. O să vorbim mai întâi despre echipa care nu a ajuns deloc la mine și care a fost transferată în ultimele 30 de minute pentru că era dificil să mai așteptăm. Se lasă noaptea și voi mai aveți lucruri de făcut. Este vorba despre Cleopatra și Eduard.


S-a întâmplat asta cu multe perechi care au ajuns ulterior în frunte, dar lucrurile se schimbă tot timpul în America Express. Ultima echipă care a ajuns la mine este Iuliana și Sonia, la ora 15:40 Ionuț și George, dar le-au lipsit 11 obiecte. Fiecare obiect are valoarea a 3 minute, asta înseamnă că ora la care ei au ajuns la mine în urma acestui calcul este 16:16′, a completat Irina Fodor.

La final, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să câștige prima imunitate de pe Drumul Soarelui.


Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Captură ecran