America Express 25 octombrie - Alexia Eram s-a accidentat în timpul probei și a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Îmi curge sânge rău de tot!”. De ce a plâns Iulia Albu

.

America Express 25 octombrie – Alexia Eram s-a accidentat în timpul probei și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Alexia Eram și fratele ei, Aris Eram, participă la America Express, sezonul 6. În ediția difuzată ieri, 24 octombrie, la Antena 1, cei doi frați, împreună cu restul concurenților, au avut de îndeplinit noi misiuni dificile. La un moment dat, fiica Andreei Esca s-a accidentat destul de grav, în timp ce era pe plantația de guayabas. Iată ce a pățit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


America Express 25 octombrie – Alexia Eram s-a accidentat în timpul probei și a avut nevoie de ajutorul medicilor. În ediția 4 din noul sezon America Express, Alexia Eram a trecut prin clipe dificile. Fiica Andreei Esca s-a accidentat în timpul misiunii de la plantația de guayabas. Această probă, în care a trebuit să culeagă fructele, au făcut-o pe iubita lui Mario Fresh să se aleagă, din păcate, cu niște răni destul de serioase. Așadar, a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Citește și: „M-a făcut frustrată…'. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023


Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…'

Citește și: Magdalena Chihaia, despre nunta cu Dinu Maxer, după câteva luni împreună: „Am mai fost căsătorită. Mi-aș dori ca relația noastră să…’

Citește și: Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează…’/ EXCLUSIV


America Express 25 octombrie – Alexia Eram s-a accidentat în timpul probei și a avut nevoie de ajutorul medicilor

După ce au terminat de rezolvat proba în care au fost nevoiți să rețină fraze din limba Embera, concurenții de la America Express au avut o nouă misiune dificilă. Aceștia au ajuns pe o plantație de guayaba, fiind nevoiți să culeagă fructele. Participanții s-au apucat să mănânce imediat cele 6 fructe, ulterior au ajuns să culeagă zeci de alte fructe.

„Fructele de guayaba reprezintă emblema comunității Embera. Localnicii au creat dulce de guayaba, care a devenit desertul favorit al Columbiei. Totul începe aici, pe plantație. Dacă sunteți prima echipă care a ajuns, puteți alege câte kilograme de guayaba veți culege și câte kilograme vor culege rivalii voștri. Puneți pozele în dreptul cantitățilro de fructe.


Dacă nu sunteți prima echipă, trebuie să vă conformați și să culegeți cantitatea pe care o veți găsi pe panou în dreptul pozei voastre. Pentru a primi următoarele informații, trebuie să mâncați cele 6 guayabas. Vă pup, Țuca’, le-a transmis Irina Fodor concurenților.

De ce a plâns Iulia Albu la America Express

Din păcate, misiunea nu a fost lipsită de peripeții. Alexia Eram s-a accidentat la un moment dat și a avut nevoie de medic.

„Au, mi-am băgat o frunză în nas! Mamă, îmi curge sânge din nas! Îmi curge sânge rău de tot!’, a zis Alexia Eram la America Express.


Și pentru Iulia Albu s-a dovedit a fi o probă dificilă. Concurentua s-a enervat în timpul misiunii și a început să plângă. În plus, ea și iubitul ei, Mike, și-au aruncat câteva replici tăioase. Ba mai mult, la lăsarea serii, criticul de modă a căzut într-un șanț…


Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Captură ecran