America Express 26 octombrie - Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut cursa pentru ultima șansă și au fost la un pas de eliminare: „Am început să plâng...”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 26 octombrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut cursa pentru ultima șansă și au fost la un pas de eliminare. În a cincea ediție a emisiunii America Express a avut loc prima cursă pentru ultima șansă. La aceasta au participat trei echipe, printre care și Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi au fost la un pas să plece acasă, dar au rămas în concurs, după ce soarele din cufăr s-a dovedit a fi verde.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 26 octombrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut cursa pentru ultima șansă și au fost la un pas de eliminare. Miercuri, 25 octombrie, telespectatorii Antenei 1 au urmărit cu sufletul la gură prima cursă pentru ultima șansă de la America Express, sezonul 6. La aceasta au participat trei echipe: Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike și Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

cleopatra-stratan-1cleopatra-stratan-1

Așadar, cele trei echipe au trecut prin mari emoții, dar și prin probe dificile, care au implicat foarte mult curaj. Înainte de a se aventura la drum, Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trebuit să meargă cu tiroliana la înălțime, iar la întoarcere pe un pod mobil. Astfel s-a decis ordinea plecării în cursă pentru cele trei echipe.

Citește și: Laura Giurcanu, dezvăluiri din culisele America Express, după ce s-a cuplat cu Aris Eram: „Se întâmplă niște lucruri la care eu nu ma așteptam'

Citește și: Romică Țociu, despre relația dintre Iulia Albu și iubitul ei, după ce s-au certat la America Express: „A fost bombă! Ei au…'

Citește și: Anamaria Prodan, omagiu în memoria Ionelei Prodan. Vrea să organizeze un festival și să deschidă un muzeu: Să fie ceva frumos în memoria mamei mele'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce studii are Dana Budeanu și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră: „Aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate și…'

America Express 26 octombrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut cursa pentru ultima șansă și au fost la un pas de eliminare

Ulterior, echipele din cursa pentru ultima șansă au trebuit să învețe mișcări de toreadori. Curajul concurenților a fost testat apoi la proba pe un turn extrem de înalt, loc în care au avut de rezolvat un rebus.

Iar misiunea nu s-a oprit aici! Concurenții au rezolvat apoi un puzzle, după ce au cules piesele, cu mari emoții, dintr-un ring în care se afla un taur adevărat. Prima echipă care a găsit capul de taur cu ochi și s-a întors prima la Irina Fodor a fost cea formată din Iulia Albu și Mike.

„A fost o experiență unică, nu credeam că o să trăiesc vreodată așa ceva', a zis Iulia Albu la America Express.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au salvat de la eliminare, la America Express

După ei au venit Aris și Alexia Eram, iar pe ultimul loc s-au clasat Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Aceștia din urmă au ajuns mult mai târziu decât ceilalți la Irina Fodor. Iar pentru că au pierdut cursa pentru ultima șansă, au riscat eliminarea. Au avut mari emoții, dar acestea s-au spulberat după ce prezentatoarea TV a deschis cufărul și soarele a fost verde, ceea ce înseamnă că cei doi participanți s-au salvat și rămân în concurs.

„Oricine mai merită o săptămână aici și să ne departajăm de săptămâna viitoare', a afirmat Sonia Simionov.

„A fost cea mai mare bucurie, am început să plâng de fericire', a mărturisit Cleopatra Stratan, vizibil emoționată.

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton