America Express 27 noiembrie - Ce echipă a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage. Alexia Eram a plâns și s-a certat cu fratele ei, Aris Eram: „M-am săturat!”

.

America Express 27 noiembrie – Ce echipă a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage. Luni, la Antena 1 a fost difuzată a 25-a ediție America Express, sezonul 6. În această etapă, trei echipe s-au luptat pentru a obține Jokerul uriaș al stage-ului șase. Iată cine a câștigat și de ce a plâns Alexia Eram și s-a certat cu fratele ei, Aris Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


America Express 27 noiembrie – Ce echipă a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage. Noi tensiuni au fost atinse în episodul de luni, 27 noiembrie, de la America Express. Primul joc de amuletă din al șasele stage i-a pus în dificultate pe concurenții calificați la joc. Bătălia s-a dat între Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

La un moment dat, dificultatea probelor a făcut-o pe Alexia Eram să răbufnească. Fiica Andreei Esca nu și-a mai putut controla nervii și a izbucnit în lacrimi. În plus, aceasta s-a certat cu fratele ei, Aris Eram, adresându-i cuvinte dure. Dispura a pornit între ei, după ce tânărul nu a făcut cum trebuie stiva de lemne pe care trebuia să se urce pentru a transporta diferite obiecte vestimentare.


Citește și: America Express 26 noiembrie – Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat și au țipat unul la altul, în timpul unei probe: „Nu mai plec de aici până nu te calmezi’ / „Ești cicălitoare!’

Citește și: Cum arată Sonia Simionov când poartă rochie și tocuri. Fosta concurentă de la America Express și-a luat fanii prin surprindere: „Frumoasă și elegantă…'

Citește și: Monica Pop, bolnavă de cancer, a răbufnit după moartea Ronei Hartner: „Incredibil, a stat două luni fără tratament'


Citește și: Saveta Bogdan, agresată în timpul unui spectacol: „Mi-a băgat mâna sub fustă și m-a pipăit pe fund'. Soția individului a fost martoră

Alexia Eram a plâns și s-a certat cu fratele ei, Aris Eram, la America Express

Alexia Eram a răbufnit la adresa lui Aris Eram după ce au fost anunțat câștigătorii jocului pentru amuletă. Nici el nu a rămas fără replică și i-a făcut unele reproșuri.

„Ești cea mai pesimistă! M-am săturat să nu știi să pierzi, serios acum. Te enervezi ca un copil! Doamne, am zis că o să încerci de data asta să te calmezi’, i-a zis Aris Eram surorii lui, Alexia Eram.


„Eu?! Am fost eu pesimistă astăzi?! Am jucat 7 amulete și am câștigat 2 pentru că nu suntem în stare! Am încercat toată ziua să fiu calmă, dar când am văzut că eu își spun ceva și nu mă bagi în seamă…’, i-a răspuns Alexia Eram, la America Express.

America Express 27 noiembrie – Ce echipă a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage

Echipa care a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage e cea formată in Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Aceștia au obținut un avantaj în valoare de 1.000 de euro și un Joker periculos. Acesta le oferă posibilitatea de a folosi echipa de producție până la următoarea locație, în cursa din aceasta etapă.


Am înțeles că norocul este în familie!’, a afirmat atunci Laura Giurcanu.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate trei echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase și Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit competiția. Așadar, în concurs au mai rămas șase echipe.


„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1