America Express 3 decembrie - Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă: „Există un Dumnezeu”. Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare

 Miniosu Alexandra
.

America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă. Duminică, 3 decembrie, la Antena 1 a fost difuzată o nouă ediție America Express. Concurenții s-au luptat la jocul de amuletă într-un cadru de vis, pe una dintre plajele Oceanului Pacific. Cele trei echipe calificate la joc au trebuit să-și demonstreze calitățile de bucătar. Iată ce răsturnare de situație neașteptată a avut loc și cine a obținut mult râvnitul avantaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă. Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Antoneta (Tony) Galeș au fost cele trei echipe care s-au calificat la primul joc din a șaptea etapă de pe Drumul Soarelui. Concurenții au trebuit să gătească un preparat tradițional din Ecuador, pe care, ulterior, l-au prezentat în fața unui juriu.

amuleta-22amuleta-22

Ultimul Joker din Ecuador a fost unul râvnit, astfel că participanții au dat tot ce au avut mai bun pentru a pune mâna pe amuletă. Inițial, concurenții au trebuit să găsească barca destinată lor, de unde să recupereze cât mai multe portocale. Mai apoi, unul dintre membrii echipei a aruncat cu catapulta câte o portocală, iar celălalt coechipier a trebuit să prindă 10 fructe pentru a obține și un avantaj de 10 minute la gătit. Iulia Albu și Mike s-au descurcat cel mai bine la probă, obținând 10 minute, Giulia și Vlad Huidu 7 minute, iar Ada Galeș și mama ei doar 2 minute.

Citește și: Giulia Anghelescu susține că suferă de burnout: 'Nu mă simt în stare nici să mă dau jos din pat. Din păcate…'

Citește și: Roxana Ciuhulescu, acuzații la adresa fostului soț, Mihai Ivănescu: „Eu pentru el n-am fost decât un trofeu. Nu s-a implicat în viața fiicei noastre, nici măcar când a fost operată”

Citește și: Shannen Doherty se luptă să trăiască, după ce cancerul la sân a metastazat la creier și s-a extins și la oase: „Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața”

Citește și: Iuliana Tudor, dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale mamei ei: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit. M-a așteptat'. Elena Tudor a suferit un stop cardiac

America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă

După aceea, concurenții de la America Express s-au apucat de gătit. Deși cele 10 minute au reprezentat un avantaj semnificativ pentru ei, Iulia Albu și Mike au avut parte de probleme tehnice și au pierdut mult timp și s-a produs o răsturnare de situație…

La final, juriul de la America Express a gustat pe rând din cele trei preparate, iar la final l-a ales pe cel mai bun.

„Judecătorul din stânga, s-a strâmbat la toate preparatele. Ziceai că îi dai să mânânce pământ. Doamna părea mai străguță, dar domnul din dreapta și el era poker face. Nu puteai să-ți dai seama dacă le place, nu le place', au remarcat Giulia și Vlad Huidu, la America Express.

După degustare, juriul a decis că Ada și Antoneta Galeș au avut cel mai delicios preparat, astfel că au câștigat jocul de amuletă la America Express, din ediția cu numărul 29. În plus, ele au primit și ultimul Joker din Ecuador, iar, conform acestuia, au dreptul de a se caza la un hotel.

„Există un Dumnezeu. Au tras să stea la hotel. Stați la hotel să vă odihniți', au reacționat Iulia Albu și Mike, după ce au pierdut jocul de amuletă.

Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare

Cu o ediție în urmă, cea difuzată sâmbătă, 2 decembrie, Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare. Aceștia au rămas în concurs, după ce totemul a fost verde.

'Nu mi-a venit să cred. Jumătate de suflet voia să rămână, jumătate voia să meargă acasă. Dar nu eram nici epuizat, nu terminasem nici toate bateriile. Iar dacă soarele a vrut să fie verde, am zis: „Păziți-vă, că venim din urmă!', a spus Romică Țociu, la America Express.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton