America Express 4 decembrie - Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina: „A fost un adevărat motor”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina. În ediția de luni, difuzată pe 4 decembrie, la America Express s-a dat lupta pentru imunitatea mare. Echipele au dat tot ce au avut mai bun pentru a se întoarce cât mai repede la Irina Fodor, însă doar una s-a clasat pe primul loc. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina. Echipele de la America Express au fost așteptate de Irina Fodor în orașul Montañita. Pentru a ajunge la ea, concurenții au avut de trecut probe din cele mai dure, dar toți au dat tot ce au putut, știind că-i așteaptă o miză mare: imunitatea și biletele spre Argentina.

imunitatea-21imunitatea-21

După ce echipele s-au întors la Irina Fodor, prezentatoarea TV i-a mai lăsat pe concurenți să-ți tragă sufletul, bucurându-se de peisaj. De altfel, ea le-a dat verdictul după ce i-a invitat pe un careu pe plajă, aproape de Oceanul Pacific.

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Irina Fodor la America Express: „Este program de armată. Nu vedeți faptul că și eu dorm în mașină…'. Ce moment a speriat-o cel mai tare

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express 2023: „Competiția asta m-a făcut să mă reîndrăgostesc…”

Citește și: Cristina Șișcanu, acuzată de fani, pe Internet, că își controlează soțul: „Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt…'. Reacția lui Mădălin Ionescu

Citește și: De ce poartă Ozana Barabancea un lanț cu șapte cruciulițe la gât: 'Nu plec fără ele..' Ce simbolizează bijuteriile / EXCLUSIV

America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina

Înainte de a anunța echipa ajunsă pe primul loc, soția lui Irina Fodor i-a mulțumit Anamariei Prodan, invitata emisiunii, care a făcut echipă cu Romică și Cătălin Țociu pentru scurt timp, pentru efortul depus.

„Anamaria ai rezista într-una dintre cele mai grele zile din această cursă, din America Express! Felicitări!', i-a spus Irina Fodor invitatei Anamaria Prodan.

„Ana este o femeie puternică, mișto, stăpână pe ea!', a completat Romică Țociu, la America Express.

„Mă rog doar pentru băieți să câștige această imunitate, să doarmă într-un pat curat și să facă un duș într-o baie curată și îmi doresc pentru băieți să ajungă în Argentina!', a spus atunci Anamaria Prodan.

Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mare

Ei bine, se pare că dorința Anamariei Prodan s-a îndeplinit, pentru că, ulterior, Irina Fodor a anunțat că Romică și Cătălin Țociu au ajuns primii la ea.

„Dragii mei, ați ajuns într-o anumită ordine la mine. Unii dintre voi au avut niște carduri cu minute. Altele mai multe, altele mai puține. Aceste minute ar fi trebuit scăzute din timpul în care ați ajuns la mine, iar aceste minute au dat unora un avantaj, iar celor care nu le-au avut… un dezavantaj! Unii au avut minute multe, dar nu au schimbat cu nimic clasamentul! Romică, nu ți-au folosit la nimic acele minute… pentru că ai ajuns primul la mine oricum! Sunteți imuni, dragii mei, Romică și Cătălin! Aveți imunitatea mare și plecați în Argentina!', a anunțat Irina Fodor.

„Echipa din care am făcut și eu parte trebuie să câștige! Zic echipa mea, căci am trăit momentele astea cu ei cum lumea nu poate să înțeleagă!', a zis Anamaria Prodan.

„Anamaria a fost un adevărat înger pentru noi doi și un adevărat motor', au apreciat Romică Țociu și Cătălin Țociu.

Alexia Eram a răbfunit, după ce a pierdut imunitatea

În timp ce ei s-au bucurat, vestea i-a întristat pe ceilalți concurenți. Alexia Eram nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Este frustrant să știi că ai fost aproape toată cursa pe primul loc și doar la sfârșit ți-a luat-o o echipă în față'.

„Ei au avut imunitatea în mână aproape toată ziua!', a afirmat Cătălin Țociu despre Alexia și Aris Eram, iar Romică a completat: „Ideea e că le-am suflat imunitatea'.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate trei echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase și Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton