America Express 5 decembrie - Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador: „Nu știu dacă realizați, dar aveți două bilete către Argentina!”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 5 decembrie – Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador. Ieri seară, la Antena 1 a fost difuzată a 31-a ediție America Express, sezonul 6. În acest episod, între concurenți s-a dat o „luptă' pentru imunitatea mică. În plus, odată cu aceasta, s-au pus la bătaie și două bilete spre Argentina. Iată cine a câștigat aseară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 5 decembrie – Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador. După ce Cătălin și Romică Țociu au câștigat imunitatea mare, o noapte la hotel și două bilete către Argentina, concurenții s-au luptat acum pentru imunitatea mică. Echipele au avut de îndeplinit misiuni dificile, unele probe dovedindu-se a fi cu adevărat istovitoare, și doar una a ieșit câștigătoare.

imunitate-mica-1imunitate-mica-1

Citește și: Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan, la America Express: „A reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că…'. Reacția impresarei

Citește și: Anamaria Prodan, terifiată de cazarea de la America Express: „N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva'. Ce a dezvăluit Romică Țociu despre copilăria impresarei

Citește și: Ștefan Stan, despre mutarea fetițelor sale în România, după despărțirea de soție: „Asta îmi doresc, e destul de dificil”

Citește și: Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 84 de ani: „Mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă”

America Express 5 decembrie – Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador

Primii ajunși la Irina Fodor au fost Alexia și Aris Eram. Așadar, ei au câștigat imunitatea mică, o noapte la hotel și două bilete către Argentina. Totuși, înainte de a le da verdictul, soția lui Răzvan Fodor i-a ținut puțin „pe jar'.

„Nu a spus nimeni că nu ați fost rapizi. Câteodată, alții sunt mai rapizi, într-adevăr, iar altă dată, nu. Se mai întâmplă. Dragilor, astăzi, nu a fost nimeni mai rapid ca voi', le-a spus Irina Fodor Alexiei și lui Aris Eram, la America Express.

„Am câștigat sau nu? Vă rog nu vă jucați cu sentimentele mele', a întrebat Aris Eram, curios.

Alexia și Aris Eram au câștigat ultima imunitate din Ecuador

După ce Irina Fodor le-a confirmat faptul că au câștigat, Alexia și Aris Eram au exclamat de bucurie. Tânăra s-a declarat „cea mai fericită', pentru că nu a mai obținut de mult timp imunitatea.

„Sunt cea mai fericită. Cred că nu am mai fost așa fericită de mult timp. Și în plus înseamnă foarte mult pentru noi pentru că nu am mai câștigat imunități demult. Am crezut că nu mai putem', au mai adăugat Alexia și Aris Eram.

„Nu știu dacă realizați, dar în momentul ăsta aveți două bilete către Argentina!', l-a mai spus Irina Fodor.

Cu toate că nu au primit imunitatea, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, au câștigat și ele o noapte la hotel, după ce și-au activat Jokerul care le permite asta.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate trei echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase și Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton