America Express 6 decembrie - Ada și Antoneta Galeș au fost eliminate din competiție. Irina Fodor: „O echipă cum n-am avut niciodată”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 6 decembrie – Ada și Antoneta Galeș au fost eliminate din competiție. O nouă ediție, o nouă eliminare la America Express, sezonul 6. Telespectatorii și-au mai luat „adio' de la o echipă, de această dată de la cea formată din Ada și Antoneta Galeș, după ce au ajuns ultimele la Irina Fodor, iar totemul în formă de soare a fost roșu. Iată cum au reacționat la aflarea verdictului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 6 decembrie – Ada și Antoneta Galeș au fost eliminate din competiție. În ediția de miercuri, 6 decembrie, concurenții de la America Express au trecut printr-o cursă intensă, la ultima șansă. Trei echipe s-au luptat și au dat ce au avut mai bun, însă doar două dintre ele au reușit să se salveze. Totemul a fost roșu, astfel că Ada și Antoneta Galeș, clasate pe ultimul loc, au părăsit competiția difuzată la Antena 1.

eliminare-1eliminare-1

Citește și: Iulia Albu, gest neașteptat față de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, la America Express 2023: „I-am făcut semn vânzătorului să nu le dea nuci de cocos”

Citește și: Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan, la America Express: „A reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că…'. Reacția impresarei

Citește și: Stela Enache și-a pregătit mormântul, la 73 de ani: „Nu mai poate să încapă nimeni în viața mea”. Lângă cine vrea să fie înmormântată

Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie'. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

America Express 6 decembrie – Ada și Antoneta Galeș au fost eliminate din competiție

Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, cunoscută și ca Tony Mott, au părăsit America Express în urma unor provocări dificile, cu multe probe fizice, dar și de comunicare. Deși și-au dorit să rămână în competiție, acestea au fost nevoite să-și ia „rămas-bun' de la adversarii lor, întorcându-se ultimele la Irina Fodor, dar și pentru că totemul din cufăr a fost roșu.

„Prima echipă care a ajuns astăzi la mine, echipa care s-a distrat, Laura și Sânziana! Așa se întâmplă când te distrezi, lucrurile merg mult mai ușor! Veți merge în Argentina! A doua echipă care a ajuns la mine este formată din Giulia și Vlad! Mergeți în Argentina!', a anunțat Irina Fodor la America Express, lăsând de înțeles că Ada și Antoneta Galeș s-au clasat pe ultima poziție.

Irina Fodor, despre Ada și Antoneta Galeș: „Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată!'

Înainte ca Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, să părăsească emisiunea, Irina Fodor a avut câteva cuvinte de laudă la adresa lor.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime… O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul!

Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!', a spus Irina Fodor despre Ada Galeș și mama ei.

Ada Galeș: „Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit'

Deși și-ar fi dorit să mai rămână în competiție, Ada Galeș a dezvăluit cât e de recunoscătoare pentru experiența America Express.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată', a spus Ada Galeș.

Și mama Adei Galeș a avut același sentiment, de recunoștință, când a aflat că părăsește competiția America Express.

„Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri', a adăugat și Antoneta (Tony) Galeș.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate patru echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ada și Antoneta Galeș au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton