America Express 6 noiembrie - Alexia Eram a răbufnit și a țipat la fratele ei, Aris Eram. De ce s-au certat: „Mă enervează! Stai așa ca prostu!”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 6 noiembrie – Alexia Eram a răbufnit și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Duminică, 5 noiembrie, la Antena 1 a fost difuzată prima imunitate din ultima etapă din Columbia. Au avut loc noi tensiuni între concurenți, mulți întâmpinând probleme mai ales în privința autostopului. La un moment dat, fiica Andreei Esca s-a enervat chiar pe fratele ei și l-a numit „prost', în timpul probei. Iată de ce a reacționat astfel!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 6 noiembrie – Alexia Eram a răbufnit și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Cursa pentru imunitate le-a „trezit' și mai tare concurenților spiritul competitiv, fiecare echipă încercând să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge primii la Irina Fodor. Miza a fost mare, mai ales că echipa învingătoare și-a putut asigura un loc în următoarea etapă și primește biletul spre Ecuador, la America Express.

alexia-eram-1alexia-eram-1

Găsirea unui mijloc de transport care să îi ducă la următoarea destinație a fost foarte dificilă pentru concurenții America Express, în ediția de pe 5 noiembrie 2023. Alexia Eram și fratele ei, Aris Eram, au fost pe lista celor mai puțin norocoși, pentru că nu au găsit o mașină atât de ușor. Disperați, la un moment dat, aceștia au decis chiar să ia un autobuz.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Reacția vedetei după ce soțul ei s-a întors acasă și ce spune acesta: „De mai mult de o lună vorbeam. Am avut o discuție, am renunțat la divorț'

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „O să am mai multe rochii de mireasă. Vreau foarte tare să mă căsătoresc'. Cei doi vor face pasul cel mare anul viitor / EXCLUSIV

Citește și: Mario Fresh spune ce atuuri și slăbiciuni are Alexia Eram, în competiția America Express: „Are o ambiție de leoaică, o enervează oamenii care…”

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au hotărât să facă nunta: „Știu exact cum vreau să arate. Când o să ne mai așezăm…' / De ce n-au mers împreună la America Express

America Express 6 noiembrie – Alexia Eram a răbufnit și a țipat la fratele ei, Aris Eram

După ce au urcat în autobuz, Alexia și Aris Eram au văzut o altă echipă, pe cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ce ajungeau la probă. În acel moment, dezamăgirea a făcut-o pe fiica Andreei Esca să răbufnească la adresa fratelui tinerei, Aris.

„Uite-i pe Cleduții, efectiv suntem ultimii, Aris. Nu te enervează?!', i-a spus Alexia Eram fratelui ei, Aris, la America Express.

„Acolo m-am enervat cel mai tare pentru că noi nu ne întâlnim niciodată cu ei pentru că de obicei sunt ultimii', a mai adăugat ea.

Ulterior, după ce au realizat că e posibil ca autobuzul în care se află să fie defect, Alexia și Aris Eram au decis să coboare și să își caute alt mijloc de transport. Conflictul dintre ei nu se încheiase încă…

„Tu în situațiile astea ești super calm și mă enervează! Stai așa ca prostu! Vreau să ne batem pentru ceva', a țipat Alexia la fratele ei, Aris Eram.

„Cu ce schimbă situația?', a fost replica lui Aris Eram.

De ce s-au certat Alexia și Aris Eram, la America Express

„Schimbă așa pentru orgoliul meu. Nu vreau să fim pe ultimele două locuri', a continuat Alexia Eram către fratele ei, Aris.

Deși erau în față, și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut probleme la probă. Deși credeau că piața în care trebuiau să ajungă nu e în acel oraș, aceștia au refuzat să creadă asta și au continuat să caute acolo.

„Ea ne-a zis că nu-i aici, dar nu am crezut-o și am zis să mai întrebăm', a spus Cleopatra Stratan.

În drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat nas în nas cu Cătălin și Romică Țociu, care s-au arătat uimiți de desfășurarea celor doi la America Express.

„Le-au explicat și lor cum ne-au explicat și nouă. Acolo trebuia să îți dai seama că de fapt și de drept, trebuia să iei autobuzul. Îți dădea mură-n gură de unde să iei autobuzul', au spus cei doi despre Cleopatra Stratan și Edward Sanda,

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton