America Express 8 noiembrie - Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică după ce au fost prinși într-un schimb de focuri: „S-a dus la reporter cu pistolul la cap, am crezut că au împușcat-o!”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 8 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică după ce au fost prinși într-un schimb de focuri. În ediția 14 America Express, difuzată marți, 7 noiembrie, la Antena 1, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o sperietură de zile mari. Mașina în care se aflau cei doi, alături de reporter și cameraman, a fost înconjurată de motocicliști înarmați. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, însă șocul a fost mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 8 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică după ce au fost prinși într-un schimb de focuri. Incidentul nefericit i-a speriat de moarte pe cei doi concurenți. A intervenit și echipa de securitate, iar, din fericire, nimeni nu a fost rănit, deși, la un moment dat, unul dintre indivizi la amenințat pe reporter cu pistolul la cap.

cleopatra-stratan-2cleopatra-stratan-2

Cele 9 echipe de la America Express, sezonul 6, au fost anunțate de Irina Fodor că vor primi pentru această seară cazare asigurată, pentru că se aflau într-o zonă periculoasă din Columbia. În timp ce alți concurenți ajunseseră deja la destinațiile lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda erau încă în mașină, alături de reporter și cameraman. Un incident nefericit i-a luat complet prin surprindere, atunci când o bandă de motocicliști înarmați i-au înconjurat.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au certat la America Express 2023: „Văicăreala și foamea sunt punctul tău forte…”

Citește și: Prin ce greutăți au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express: „Nu ne-am întoarce pentru nimic. Am tras foame, frig, dureri fizice și muuulți nervi' / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi și a fiicei sale: „Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu…”

Citește și: Daniela Condurache a slăbit cu postul intermitent: 'Fac foamea, cum s-ar spune…' Ce zice artista despre rezultate / EXCLUSIV

America Express 8 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică după ce au fost prinși într-un schimb de focuri

Situația a devenit și mai tensionată când un individ i-a pus pistolul la cap reporterului de la America Express.

„Noi am ajuns pe la ora 9 jumate – 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale', au povestit, speriați, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Incidentul a avut loc chiar în timp ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregăteau să coboare din mașină, după ce au ajuns în oraș, împreună cu reporterul și cameramanul lor. Cântăreața nici nu a apucat să iasă din autoturism, că s-au auzit mai multe focuri de armă. Soțul ei a tras-o imediat înapoi în mașină. Dar, de cealaltă parte a autovehiculului, reporterul echipei lor, pe nume Adriana, era amenințat cu pistolul la cap. Pentru a scăpa cu viață, individul înarmat i-a cerut telefonul, iar femeia i l-a predat imediat.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul la cap. I-a zis: „Da-mi telefonul', ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instict de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol.

Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău', a mai spus Edward Sanda.

Echipa de securitate a intervenit la America Express

Și pentru că din stradă s-au auzit în continuare focuri de armă, echipa de securitate a intervenit imediat și a salvat situația. Din fericire, nimeni nu a fost vătămat fizic și toată lumea s-a întors în mașină, suspinând.

„Am mers după ei, pe unul l-am recunoscut pentru că avea o rană sângerâdă de la arma fast-response. Am dat declarați la poliție și ne-am dus înapoi la hotel', a povestit un membru din echipa de securitate.

Încă speriați după incident, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut unele mișcări necontrolate ale mușchilor, reporterul a început să plângă, alături de artistă.

„Eram șocați. Am ajuns în hotel, am vorbit cu producția, toată lumea era șocată, nu se aștepta nimeni la chestia asta. Ne pare rău pentru echipa care a fost amenințată direct, dar trauma asta o să rămână pentru totdeauna', a mărturisit și Cleopatra Stratan.

Din cauza șocului, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au refuzat să mai coboare din mașină. Însă, după ce au fost asigurați că situația e sub control, au fost duși la cel mai apropiat hotel, împreună cu restul echipei.

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton