America Express 9 noiembrie - Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă: „A fost cel mai dur test!”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 9 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. În ediția de miercuri, 8 noiembrie, la Antena 1 a fost difuzată prima eliminare de la America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au părăsit competiția, fiind ultimii ajunși la Irina Fodor. Iată cum au reacționat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 9 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Trei echipe s-au întrecut în ediția de miercuri, de la America Express, în cursa pentru ultima șansă. Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat tot ce au avut ei mai bun, fiecare sperând că nu va pleca acasă. Din păcate, însă, totemul a fost roșu, așa că telespectatorii și-au luat „adio' de la echipa ajunsă ultima pe ultimul loc la Irina Fodor.

cleopatra-stratan-1-1cleopatra-stratan-1-1

Citește și: Prin ce greutăți au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express: „Nu ne-am întoarce pentru nimic. Am tras foame, frig, dureri fizice și muuulți nervi' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, după America Express: „Am trecut prin toate stările. Nu mai suport…'

Citește și: La doi ani de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, familia artistului continuă procesul împotriva clinicii private, unde fusese internat: „O să mergem până la CEDO”

Citește și: Ilinca Vandici, accident vestimentar înaintea unui eveniment monden: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată!”. Ce a pățit vedeta

America Express 9 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă

Înainte de cursa pentru ultima șansă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut prin clipe de panică, după ce au fost prinși într-un schimb de focuri. Reporterul lor a fost amenințat cu pistolul, fapt ce i-a speriat teribil și le-a afectat entuziasmul pentru cursa pentru ultima șansă. Aceștia au recunoscut că s-au concentrat cu greu asupra competiției, având în vedere prin ce au trecut cu o seară înainte.

„Vreau să spunem că azi cu greu am reușit să ne concentrăm atenția asupra competiției din cauza celor întâmplate aseară', a spus Edward Sanda la America Express.

Prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Fetele au fost urmate de Ionuț Rusu și George Tănase. Pe ultimul loc au fost Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Astfel, cei din urmă au trecut prin mari emoții, așteptând să vadă culoarea totemului ce le decide soarta din concurs.

Cleopatra Stratan: „Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs'

De această dată, în cufăr se afla un totem în formă de Soare de culoare roșie. Așadar, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați.

„Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs', a fost reacția Cleopatrei Stratan când a văzut că soarele e roșu.

„A fost cel mai dur test'

Înainte de a părăsi competiția, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au exprimat public mulțumirea, atât față de colegi, cât și față de emisiune.

„A fost cel mai dur test! Le-am trecut pe toate împreună, până și ăsta cu atacul, chiar dacă a fost urât, dar am avut și experiențe faine. Vă mulțumim vouă pentru tot, că ne-ați oferit ocazia asta', le-au spus Cleopatra Stratan și Edward Sanda colegilor rămași în competiție.

La final, Irina Fodor a subliniat faptul că Edward Sanda și soția lui, Cleopatra Stratan, au o relație specială și că pot fi o lecție pentru toți, având în vedere că nu s-au certat deloc pe parcursul competiției, deși s-au lovit de situații dificile. Cei doi soți au menționat și ei că doar în timpul probelor au fost supărați, nu și unul pe celălalt.

„Cea mai frumoasă parte a fost că am putut să ajutăm oameni prin misiunile pe care le-am făcut', a spus Cleopatra Stratan, completată de Edward Sanda: „Din puținul nostru am reușit să facem fericiți niște oameni și să facem lucruri bune pentru alți oameni'.

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Instagram, Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton