Americanii și-au ales regina frumuseții! Cine este câștigătoarea Miss USA 2018

.

Cel mai urmărit concurs de frumusețe din Statele Unite ale Americii și-a desemnat câștigătoarea, iar aceasta este  o tânără a cărei frumusețe este egalată de inteligență. Iată cine este câștigătoarea Miss USA 2018!

Miss, Nebraska, Rose Summers, a devenit Miss USA 2018


Cel mai reputat concurs de frumusțe din America și-a desemnat câștigătoarea, iar aceasta este Sarah Rose Summer, Miss Nebraska. Tânăra în vârstă de 23 de ani s-a luptat cu alte 50 de concurente și în cele din urmă le-a învins, atât datorită frumuseții sale, cât și datorită inteligenței deosebite.

Rose provine din Omaha și a absolvit Texas Christian University, cu două specializări și se pregătește să se ocupe de copii. De altfel, concurenta din Nebraska a impresionat juriul la capitolul intelect, runda cea mai importantă tranșându-se între ea și Caelynn Muller-Keyes, din Carolina de Nord, și Carolina Urrea, din Nevada. Cele trei au fost rugate să scrie un mesaj pe o pancartă albă, în situația unui marș ipotetic.


Rose Summers, proaspăta Miss USA 2018, are un trup atletic și armonios.

Rose Summers a spus că ar încuraja oamenii să-și facă auzită vocea, în timp ce Urrea a spus că ar milita pentru a nu mai exista oameni fără locuințe, în timp ce Miller-Keyes a vorbit despre prevenirea asalturilor sexuale, spunând că ar mărșălui cu sloganul „trupul tău, drepturile tale’.

Evident, și acest concurs s-a ținut sub egida #Metoo, pentru că nu au lipsit discursurile despre hărțuirea sexuală și drepturile femeilor, anul acesta juriul fiind format și din femei directori și antreprenori, iar spectatorii au putut vota online. Rose Summers, fericita câștigătoare, reprezintă stilul clasic de frumusețe americană – blondă și delicată – și va reprezenta Statele Unite Ale Americii la Miss Univers.


Foto: Instagram