O tragedie l-a împiedicat pe Americanu' din La Bloc să avanseze în Armată. Ce l-a șocat pe Emil Mitrache

 Dumba Gabriela
.

Emil Mitrache, actorul cunoscut tuturor datorită rolului Americanu’ din serialul La Bloc, avea ocazia să facă o carieră în Armată, dar o tragedie la care a asistat l-a făcut să renunțe. Actorul a fost la un pas să-și ia brevetul în parașutism, însă după ce un coleg a murit sub ochii lui, a renunțat la ideea de a rămâne în Armată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși ar fi putut să-și ia brevetul de parașutism, actorul Emil Mitrache a dezvăluit un incident cutremurător la care a luat parte în anii tinereții, pe vremea când era în armată.

999005_1379518338933513_943643424_n999005_1379518338933513_943643424_n

„Am făcut armata la Caracal, la parașutiști. Foarte aproape de Batalionul disciplinar, care în acea epocă, de final al regimului comunist, era la Deveselu. Adică, exact acolo unde americanii și-au stabilit peste ani baza aia grozavă!

Sigur că era ceva emoție și încrâncenare în toată chestia aia, când vedeai cum îți fuge pământul de sub picioare. Dar, totul dispărea imediat după ce săreai și mai ales când vedeai că parașuta ți se deschide și totul e sub control. Atunci, trăiai o senzație cu totul aparte. Am sărit de patru ori de la 1.200 de metri și totul s-a terminat cu bine', a povestit actorul din La Bloc, exclusiv pentru Impact.ro.

Americanu a avut nevoie de un număr minim de cinci salturi cu parașuta, pe care nu le-a făcut din motive lesne de înțeles.

Emil Mitrache a fost martor la un accident cumplit. Unui coleg soldat nu i s-a deschis parașuta, iar moartea acestuia a anulat toate zborurile de atunci.

„Trebuia să sărim a cincea oară, într-o zi de joi. Era cea din urmă săritură și urma apoi să primim brevetul de parașutist, cu atât mai mult, cu cât seria de militari în termen redus din care făceam parte trebuia să se elibereze în duminica ce urma. Numai că un accident nenorocit, soldat cu un moartea unui coleg, a anulat toate zborurile.

Nu i s-a deschis parașuta și asta a fost! În armată am învățat că totul trebuie făcut cu multă atenție, mai ales plierea parașutei. Nu lăsam pe nimeni să ne umble la parașută. La cel mai mic dubiu, reîmpachetam imediat parașuta, fiindcă de ea depindea viața noastră!', a mărturisit emoționat Americanu‘.

Citește și: Ioana, soția lui Ilie Năstase, și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro. Cum a reacționat fostul sportiv

Citește și: Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele'

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:Karma funcționează

Emil Mitrache, celebrul Americanu’ din La Bloc, a încercat multe meserii

Americanu a încercat mai multe locuri de muncă în ultimii ani. Acesta a încercat să se lanseze în domeniul HoReCa, având propriul lui local, ulterior a făcut taximetrie. Povestea sa cu Uber-ul a început în anul 2018 și a durat doar patru luni pentru că nu avea mașina necesară pentru această meserie.

De asemenea, el a încercat să devină și ghid turistic internațional, motiv pentru care a terminat o școală de specialitate, dar chiar după absolvire a venit pandemie și nu știe dacă nici anul acesta nu va avea posibilitatea să practice.

Emil Mitrache spune că serialul în care a jucat se bucură și acum de succes pe micul ecran, pentru că este difuzat în reluare de Pro TV Plus, așa că actorii din distribuție continuă să primească bani de la Credidam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton