AMI si Iulian Angelescu s-au întors în România. Ce spun despre experienţa Exatlon: "Am descoperit ca am curaj!"

 Pirvu Cristina
.

În cel de-al treilea sezon „Exatlon” au început eliminările și primul joc a fost pierdut de echipa Faimosilor, AMI și Cătălina Șeicaru fiind cele două concurente care s-au duelat pentru a-și continuă aventură în Republica Dominicană.

AMI a pierdut duelul și s-a întors în țară unde a fost așteptată de prietenii apropiați și a avut parte de o mare surpriză la aeroport, prezența mamei sale. Cu ochii în lacrimi de fericire că este în țară, dar și cu umbre de regret că nu a putut să-și continue parcursul la „Exatlon”, AMI a declarat că este extrem de fericită că a luat decizia de a participa la acest concurs. „Am descoperit că am curaj!”, au fost cuvintele artistei.

În pași de dans și strigăte de bucurie a fost primit ieri la aeroport și războinicul Iulian Angelescu, care s-a întors în țară după ce a suferit o accidentare la umăr, ce i-a curmat parcursul la „Exatlon”.

„Am tras de mine prea mult, am vrut mai mult de la mine”, au fost primele declarații ale războinicului în timp ce-și îmbrățișa părinții și prietenii. Cel mai emoționat a fost tatăl războinicului care a declarat că fiul lui putea ajunge mult mai departe dacă nu riscă intrând pe traseu în meciul cu Ungaria, fără să se fi recuperat după prima accidentare.
Alături de Iulian a fost și Bruce, concurent în primul sezon al show-ului fenomen, care și-ar fi dorit să-și vadă prietenul rezistând mai mult în concurs.

Accidentările au început deja să facă victime, pe lângă Iulian ieșind din concurs, și Diana Pivniceru de la Faimoși, o sportivă care promitea să fie una dintre stelele sezonului al treilea „Exatlon'. Diana s-a întors și ea recent în țară și nu și-a putut ascunde tristețea de a fi fost nevoită să părăsească concursul.

„Nu mi-a venit să cred când Cosmin Cernat mi-a rostit numele, credeam că pot să fac față… Îmi pare foarte rău că a trebuit să părăsesc concursul în care mi-am dorit atât de mult să particip!', a declarat Diana la sosirea pe aeroport.

Urmează la „Exatlon' o competiție foarte strânsă! Concurenții vor avea parte, începând de sâmbătă, de la ora 20:00,  și de sfaturile și implicarea celor doi antrenori, Vladimir Drăghia și Giani Kirita.  Cum va fi întâlnirea dintre aceștia și echipele pe care urmează să le antreneze veți putea află urmărind în continuare o competiție care va ține o țară întreagă cu sufletul la gură!

Primele eliminări la ExatlonPrimele eliminări la Exatlon

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton