Amna, la terapie împreună cu fiul ei după divorț. Ce impact a avut destrămarea familiei asupra lui David: „Copilul a înțeles că noi ne certam doar din cauza lui. Își luase vina...”

 Ifrim Georgiana
.

După divorțul dureros de Cristi Mușat, Amna a început să meargă la terapie, decizie pe care a luat-o și în cazul fiului ei. Artista nu a vrut ca David să rămână cu traume emoționale și a considerat că un psiholog îi va fi de folos pentru a procesa schimbările din familie. În urma ședințelor, relația lor s-a îmbunătățit, iar tânărul a devenit mai deschis și comunicativ.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

În 2019, Amna a divorțat de tatăl copilului ei, după 9 ani de căsnicie. Potrivit artistei, relația s-ar fi încheiat din cauza lipsei de comunicare. Soțul ei i-a fost și manager, situație care a ajutat-o să evolueze în carieră, dar care le-a adus și probleme în viața de cuplu.

amna 2amna 2

Citește și: Amna, sprijinită de tatăl ei și de duhovnic după divorț: „Aveam senzația că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte'

Citește și: Amna, dezvăluiri tulburătoare despre viața de mamă singură, la 5 ani de la divorț: „Dumnezeu ne dă niște palme, cum le considerăm noi pe moment, din care noi creștem”

Citește și: Andra și-a serbat ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia. Artista i-a organizat o surpriză emoționantă nașei: „Îți mulțumim că am devenit o familie!'

Citește și: Dana Marijuana, despre problemele de sănătate mintală: „Medicii mi-au blocat creierul, începând cu creierul mic. Îmi mergea inima și atât. Vorbeam cu entitățile negre” / A fost prinsă drogată la volan, ieri

Amna, la terapie împreună cu fiul ei după divorț

După divorțul de tatăl copilului ei, Amna a suferit nespus și a decis să ceară ajutorul unui psiholog pentru a naviga această perioadă dificilă. Terapia a vindecat-o emoțional și a ajutat-o să-și găsească resursele pentru a-și continua cariera și pentru a fi un sprijin pentru fiul ei. Și David, în vârstă de 9 ani, a mers la ședințe cu un terapeut, deoarece luase asupra lui conflictele din familie.

„Am mers la terapie și eu, și David. Și separat, și împreună. Trebuia să îl fac pe David să înțeleagă anumite lucruri. Își luase vina asupra lui. Fiind la un moment dat niște clinciuri între mine și tatăl lui și el surprinzând anumite momente, mai toate, cu agitație, copilul a înțeles că noi ne certăm doar din cauza lui.

Până ne-am maturizat noi și am început să vorbim ca doi oameni normali, dragul de el, ce să înțeleagă? David a făcut terapie. Eu am făcut terapie și suntem mai bine decât am fost vreodată. Vine și povestește orice stare, orice gând care îi trece prin cap. Ba mai mult, vorbește și cu tatăl lui, chiar dacă el locuiește cu mine. E foarte deschis, comunică. Chestia asta a fost o muncă din partea mea de-a lungul anilor, în care am tras să nu se închidă, să nu devină introvertit în camera lui, cu căști', a spus artista în podcastul lui Teo Trandafir.

Amna este pregătită să-și refacă viața, la 4 ani de la divorț

Amna a suferit mult după divorțul de tatăl fiului ei și a trecut printr-un lung proces de vindecare. Ultimii patru ani și i-a dedicat fiului ei, David, de care este extrem de mândră. Abia acum simte că e pregătită să înceapă o nouă relație, dar nu-și face proiecții legate de sfera sentimentală, ci lasă viața s-o surprindă.

„Sunt pregătită să primesc dragostea. Îl las pe Dumnezeu și Universul să mă surprindă. Știi cum se spune că socoteala de acasă nu merge cu cea din târg. Planurile la fel, nu funcționează. Se spune că dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, fă-ți un plan! Cum vrei Tu, Doamne, dă-mi ce-mi trebuie!  Am simțit o singură dată dragostea la prima vedere. Cred că depinde mult de energia pe care ți-o transmite celălalt om. Sper ca 2024 să îmi aducă sănătate, echilibru și oameni faini lângă mine și toate se rezvolvă’, a declarat artista pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton