Ce înțelegeri făcea Meghan Markle cu paparazzii, pe vremea când era o simplă actriță, în căutarea celebrității

.

Meghan Markle și-a schimbat complet nu doar gusturile vestimentare, ci și viziunea asupra celebrității. Dacă pe vremea când era muritoare de rând, profita de orice ocazie pentru a intra în atenția presei, odată ce a devenit Ducesă de Sussex fuge de blițuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai grijă ce-ți dorești, că ți se poate întâmpla! – spune o vorbă veche, care ilustrează perfect viața lui Meghan Markle.


Când era doar o actriță americană abia distribuită în Suits, un serial de succes având rolul unei secretare, Meghan era disperată să apară cât mai mult în presa tabloidă.

Meghan Markle și agentul ei au fost acuzați de o înțelegere cu paparazzi care urmau să o fotografieze pe actriță în timp ce intra într-un restaurant londonez, scrie The Sun. Presa londoneză scrie că tatăl ei face același lucru de când fiica lui a intrat în familia regală.


De altfel, Ducesa de Sussex a fost fotografiată în martie 2015 la intrarea în restaurantul Toto arătând impecabil, pregătită pentru o ședință de shooting ad hoc, citează Avantaje. Înțelegerile lui Meghan cu paparazzi au picat imediat ce bruneta a devenit oficial iubita prințului Harry.

Și dacă pe vremea aceea, pozele plătite de Meghan nu reprezentau nici o miză și abia erau publicate de reviste de mâna a doua, acum situația este complet alta. De când este soția Prințului Harry, Meghan este asaltată de fotografi, paparazzi, drone și elicoptere în casa din Los Angeles unde s-au retras. De data asta, însă, Ducesa de Sussex fuge de blițuri și ar face orice să fie lăsată în pace.