Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos! Artista a devenit mamă pentru prima oară

.

Seara trecută, Ana Baniciu a devenit mamă și și-a strâns la piept băiețelul. Nașterea era programată la mijlocul acestei luni, dar se pare că bebelușul a venit mai repede pe lume. Artista nu a postat încă vreun mesaj referitor la acest moment emoționant, nici vreo imagine din maternitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ana Baniciu a anunțat că este însărcinată în luna ianuarie. Ea formează un cuplu cu Edy Kovacs, care i-a devenit soț anul trecut. Zilele trecute, cei doi s-au mutat în noul lor cămin, o locuință veche de un secol și moștenită de artistă de la bunici.

447093210_1507516426855710_5570613456368893120_n447093210_1507516426855710_5570613456368893120_n

Citește și: Mircea Baniciu, despre relația cu ginerele său, Edy Kovacs: „Familia lui este foarte bine aranjată. Ei au un business cu restaurante, o treabă bănoasă'. Ce a spus artistul și despre fiica lui, Ana Baniciu

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Ana Baniciu în timpul sarcinii și ce cadou a primit de la Raluka: „Nicio șansă să stau în pat până la final. Mi-a salvat viața. Începuse să mă doară puțin spatele'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…'

Citește și: Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară: „Gata, nu mai fac niciun copil! Ajung nouă”

Ana Baniciu a născut un băiețel

Imediat după ce s-a stabilit în noul cămin, Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, scrie cancan.ro. Artista a născut seara trecută, mai devreme decât era programat, însă nu a transmis vreun mesaj pe rețelele de socializare. Ea avea pregătit bagajul de maternitate de ceva timp și aștepta cu emoție acest moment.

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și, cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumimtul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul.

Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că, la momentul ăla, simțeam că nu mă pot reloca… Îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat. Noaptea trecută, am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident că m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou', a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Ana Baniciu a angajat din timp bonă pentru fiul ei

Ana Baniciu a angajat bonă pentru fiul ei dinainte să nască.

„Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă…dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamp Mercy și e foarte drăguță', a mai spus Ana Baniciu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton