Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul”

 Ifrim Georgiana
.

Ana Baniciu a publicat noi imagini cu casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei. Proiectul începe să prindă contur, îmbinând farmecul istoric al casei cu piese de mobilier moderne. Livingul, camera copilului și dormitorul sunt complet transformate, iar imaginile surprind un cămin elegant și plin de personalitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kaovacs, sunt în proces de renovare al căminului lor. Imobilul, vechi de un secol și moștenit de artistă de la bunicii ei, este amplasat în centrul Bucureștiului și se transformă treptat într-un spațiu care îmbină arhitectura originală cu elemente moderne. Proiectul s-a dovedit a fi unul costisitor, cuplul fiind nevoit să restaureze exteriorul conform designului original, pentru a păstra autenticitatea istorică a clădirii.

ana23ana23

Citește și: Cum arată casa moștenită de Ana Baniciu de la bunicii ei: „Începe să prindă contur. E un proiect îndrăzneț'. Locuința veche de 100 de ani este în plină renovare

Citește și: De ce au ales Ana Baniciu și soțul ei să se mute într-o casă veche de 100 de ani: „Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, cresc costurile foarte mult”

Citește și: A murit actorul Mihai Răducu. Oana Pellea, Manuela Hărăbor și Bianca Brad au transmis mesaje de condoleanțe: „Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai”

Citește și: De ce nu a vrut Carmen de la Sălciua copii cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eram sceptică. Nu simțeam că…' / Acum urmează tratamente să rămână gravidă cu Marian Corcheș

Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei

Ana Baniciu a făcut un tur virtual al locuinței ei, oferindu-le fanilor ocazia să vadă transformările recente. Imaginile surprind dormitorul matrimonial, camera copilului și livingul, amenajate cu un rafinament deosebit și atenție la detalii. Elementele moderne se armonizează perfect cu arhitectura istorică.

Livingul a fost decorat în culori neutre și are o atmosferă caldă și primitoare. Design-ul este elegant, modern, iar mobilierul a fost ales cu grijă pentru a completa această estetică. O canapea portocalie aduce o pată de culoare spațiului. Masa a fost achiziționată de la un brand românesc și costă peste 5000 de lei.

„Atât de mândră sunt de masa asta, făcută pentru noi de orădenii talentați ai soțului (și el orădean), plus scaunele care se combină perfect cu ea. Sunt lucrate atât de fin, din lemn masiv… a transpirat ceva soțu când le-a urcat pe scări, ce-i drept, însă a meritat cu desăvârșire', a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Cum arată camera copilului și dormitorul matrimonial

Dormitorul matrimonial este spațios, decorat în nuanțe de alb și gri deschis, creând un ambient luminos și liniștitor. Pereții sunt îmbrăcați în tonuri neutre, iar mobilierul minimalist, cu linii elegante și curate, completează perfect spațiul.

Camera copilului este decorată în nuanțe luminoase, predominante fiind culorile deschise, cu accente de albastru. Cuplul are un băiețel, așa că aceste detalii adaugă un strop de veselie. Ana Baniciu, Edy Kovacs și copilul lor și-au petrecut vara pe litoral, unde soțul artistei deține o terasă.

„Cu gândul la căsuță noastră în care nici n-am apucat să ne acomodăm că ne-am și mutat la mare. Nu v-am mai arătat nici cât de frumos ne-a ieșit proiectul, pentru că a venit bebelușul, dar ne întoarcem noi… și o să canapelim, la asta visăm', a mai scris Ana Baniciu în mediul online.

Ana Baniciu și soțul ei au fost ajutați de o arhitectă

Pentru a restaura această bijuterie, Ana Baniciu și soțul ei au apelat la ajutorul unei arhitecte.

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea și stăm în centrul orașului. Ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult, dar acum nu o mai pot suporta. Am zis că vreau să plec de aici!', a mai spus Ana Baniciu, pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton