Ana Baniciu a refuzat o ofertă a Antenei 1, după ce a aflat că e însărcinată. În ce emisiune trebuia să apară: „Aș fi fost în nouă luni la ultimele ediții”

 Ifrim Georgiana
.

Cu doar câteva zile în urmă, Ana Baniciu a anunțat că ea și soțul ei, Edy Kovacs, urmează să devină părinți. Pentru că este însărcinată, artista și-a schimbat prioritățile și a refuzat o ofertă din partea Antenei 1. Se pregătește intens pentru momentul când va veni pe lume băiețelul ei, căruia i-a amenajat deja camera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au unit destinele în toamna anului trecut. După nuntă, cei doi soți au trecut la un alt proiect important, respectiv renovarea și amenjarea viitorului lor cămin. Este vorba despre o casă veche de 100 de ani, situată în centrul Bucureștiului, moștenită de artistă de la bunicii ei. Într-o perioadă plină de schimbări, Ana Baniciu a făcut și anunțul mult așteptat – este însărcinată în patru luni și va aduce pe lume un băiețel.

ban9ban9

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu când a aflat că fiica lui este însărcinată și îi va dărui un nepot: 'A spus că are o singură dorință, să nu îl strige tataie'/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: 'Anunț cu mândrie cel mai epic…'

Citește și: Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani: „N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară”

Citește și: „Comentarii menite numai să rănească. Pot tăia aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil'. Cătălin Măruță, reacție după valul de hate nejustificat împotriva fiicei sale, Eva

Ana Baniciu a refuzat o ofertă a Antenei 1, după ce a aflat că e însărcinată

Pentru că urmează să devină mamă, Ana Baniciu a refuzat să apară în show-ul „Te cunosc de undeva!'. Artista a calcul că la edițiile finale ar fi fost însărcinată în 9 luni, motiv pentru care nu a onorat oferta Antenei 1. E surprinsă că a reușit să țină secretul în aceste patru luni, dat fiind că multă lume știa despre sarcina ei.

„Nu, dar mă așteptam să se spargă cineva în anchetă. Mă așteptam ca cineva din jurul meu să zică. Știa multă lume, dat fiind faptul că eu anul ăsta trebuia să onorez o invitație la Te cunosc de undeva!, acolo unde n-am mai putut să merg, pentru că aș fi fost în nouă luni la ultimele ediții. Am anunțat și se aflase deja în TV, eu i-am rugat să nu zică, dar m-am gândit că sigur o să iasă.

Am făcut camera copilului, s-a speriat și arhitecta. Noi i-am zis că ne dorim în viitorul apropiat să avem un copil, dar nu și-a imaginat că din prima iese. Știi cum s-a lipit?!', a declarat Ana Baniciu pentru Cancan.

Ana Baniciu și-a dorit dintotdeauna să fie mamă de băiat

Ana Baniciu nu a ales încă un nume pentru băiețelul care va veni pe lume și a cerut sugestii din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Nu știu, vă rog să mă ajutați, dați-mi mesaje pe Instagram. Mă tot gândesc, mă tot răzgândesc, nu știm încă, habar n-avem. Real, am vrut băiat, dintotdeauna. Sunt mamă de băiat, look at me! Dar facem și o fetiță, o să facem și o fetiță. Dar facem o pauză și dup-aia facem și fetița', a mai spus ea.

Când despre momentul nașterii, artista a adăugat: „Nu, o să nasc natural, Doamne ajută să și pot'.

„Am reușit să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile'

Ana Baniciu a anunțat că este însărcinată în patru luni, miercuri, 10 ianuarie.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care va dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește! Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurcă așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama!', a transmis Ana Baniciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton