Ana Maria Barnoschi și soțul ei, Vlad Bălău, au făcut nunta. Cununia religioasă a avut loc în Palma de Mallorca, iar mireasa a schimbat trei rochii / Imagini de la fabulosul eveniment

 Ifrim Georgiana
.

Ana Maria Barnoschi și alesul inimii ei, Vlad Bălău, s-a căsătorit religios. Petrecerea de nuntă a avut loc departe de țară, în Palma de Mallorca, într-un cadru exotic și care îți taie respirația. În ziua cea mare, mireasa a schimbat trei rochii superbe, iar atmosfera a fost întreținută de solista Iulia Dumitrache.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 14 iulie, Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad Bălău. Prezentatoarea TV fusese cerută în căsătorie în urmă cu an, în timpul unei vacanțe romantice petrecute în Grecia. În legătură cu nunta, colega lui Adrian Cristea (Bursucu) spunea că își dorește un eveniment de suflet și într-un peisaj de vis. Ea și alesul inimii sale și-au celebrat iubirea în Palma de Mallorca, iar primele imagini de la nuntă dezvăluie un eveniment elegant și sofisticat.

snsnsnssnsnsns

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Citește și: Ana-Maria Barnoschi a izbucnit în plâns, când a vorbit despre moartea tatălui ei: „Am avut o perioadă de depresie, de anxietate… Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar!”

Citește și: Andreea Mantea a montat camere video ca să-și supravegheze fiul. Cum l-a surprins pe David în lipsa ei: „Am înnebunit. Simțeam că am rămas fără aer'

Citește și: Controversata poveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav: de la prima întâlnire, la nuntă, divorț și escapada ei cu Adrian Cristea / Detalii picante: „Copilul nu a fost în plan, noi eram despărțiți la ora aia'

Ana Maria Barnoschi și soțul ei, Vlad Bălău, au făcut nunta

Cu câteva ore în urmă, Ana Maria Barnoschi le-a făcut o surpriză fanilor și a postat mai multe imagini de la nuntă. Ea și soțul ei, Vlad Bălău, au ales să-și celebreze iubirea în Palma de Mallorca, Spania. Cadrul a fost idilic, iar mireasa a captat toate privirile purtând trei rochii spectaculoase.

Ceremonia religioasă a fost oficiată de un preot român și a avut loc în mijlocul naturii, la Templul Îndrăgostiților Son Marroig. Un eveniment organizat aici ajunge la 12.000 de euro. În prima parte a eveimentului, prezentatoarea TV a purtat o rochie mulată pe corp, cu mâneci lungi și decolteu adânc. Machiajul subtil i-a scos în evidență frumusețea naturală și a adus un plus de eleganță ținutei.

După ce și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, mirii și-au așteptat invitații la un restaurant cochet din Palma de Mallorca. Ana Maria Barnoschi s-a schimbat în cea de-a doua ținută, o rochie A-line cu corset și decoltată în formă de inimă. În mijlocul petrecerii, mireasa a surprins cu o altă rochie elegantă, ceva mai vaporoasă și care i-a permis să se distreze pe ringul de dans.

Cine a întreținut atmosfera și cum a arătat meniul

Invitații au petrecut până târziu în noapte pe muzica Iuliei Dumitrache. Solista a întreținut atmosfera cu piese românești, dar și din repertoriul internațional. Pentru valsul mirilor, Ana Maria Barnoschi și soțul ai au ales o coregrafie lentă, romantică, pe piesa „I Surrender' cântată de Celine Dion.

Meniul a fost, de asemenea, sofisticat. Invitații s-au delectat cu prune coapte, cod și pil pil de pătrunjel, în timp ce ca fel principal au avut obrăjor de vită, sfeclă roșie, iaurt cu fistic și suc de zmeură. Desertul a constat în cremos de mascarpone și vanilie, fructe de sezon macerate și sorbet de prune coapte.

Ana Maria Barnoschi s-a ocupat de nuntă de la începutul anului

Ana Maria Barnoschi a început pregătirile pentru ziua cea mare de la începutul anului.

„Rochia de mireasă am început să o pregătesc, de fapt să le pregătesc, pentru că nu va fi una singură. De la începutul anului și până acum, m-am ocupat de tot ce înseamnă organizare, locație și alte detalii. Încă nu am stabilit exact locația unde vom petrece luna de miere, dar va fi probabil într-un loc exotic. Încă mă gândesc la acest aspect', a dezvăluit Ana-Maria, pentru Click!

Sursa foto: Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton