Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, a făcut show la o emisiune din Olanda: „Eu și Waldo suntem încântați”. Momentul ei s-a viralizat rapid

 Ifrim Georgiana
.

Ana Maria Mărgean este câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Românii au talent'. În 2021, pe când avea numai 13 ani, a cucerit publicul și juriul cu numerele de ventrilocie, reușind să intre în posesia premiului de 120.000 de euro. În această primăvară, a pășit pe scena „America’s Got Talent All Stars' și a ocupat locul 4 în topul celor 10 finaliști, o performanță greu de egalat. Se pare că adolescenta a făcut, recent, un spectacol magistral la show-ul olandez „Raking the talent', iar videoclipul s-a viralizat rapid.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mărgean, cunoscută ca „fetița ventriloc', a cucerit inimile a milioane de români după performanța de la „Românii au talent', sezonul 11. În această primăvară, și-a încercat norocul și la ediția din SUA a competiției, oferind reprezentanții spectaculoase în fața juriului format din Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel. Nu a reușit să cucerească trofeul de această dată, însă participarea la „Americas Got Talent: All-Stars' i-a amplificat încrederea în sine și notorietatea. Ana Maria Mărgean este, din nou, în atenția publicului internațional, datorită prestației susținute pe scena show-ului olandez „Raking the talent'.

n3n3

Citește și: Cu ce se ocupă Ana Maria Mărgean la doi ani după ce a câștigat Românii au talent: 'Ăsta vreau să fie drumul meu de acum înainte'. Cum i s-a schimbat viața

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: „Această colaborare mă bucură extraordinar”

Citește și: Theo Rose, mesaj neașteptat pentru Anghel Damian: „Ești gelos pe Horia Brenciu?”. Cum l-a surprins artista pe iubitul ei în trafic

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, a făcut spectacol  la un show olandez

După succesul de la „Românii au talent' și „America’s Got Talent All Stars', Ana Maria Mărgean a ajuns în Olanda și a susținut o reprezentație memorabilă în show-ul „Raking the talent'. Pe platforma TikTok, „fetița ventriloc' a postat videoclipul cu momentul ei, care are deja peste un milion de vizionări.

„Eu și Waldo suntem încântați să facem parte din această producție extraordinară și să împărțim scena cu astfel de talente uluitoare!', a scris Ana-Maria pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu activitățile ei.

„Ce domnișoară senzațională. Un talent uriaș', „Minunată performanța ta și a lui Waldo', „Prestațiile tale sunt fenomenale. Pur și simplu le ador!', „Dumnezeule, ce a crescut fetița asta!', „Geniala A-M Mărgean', „Ești un spectacol! Minunată! Perfectă!', „Un talent uimitor! Nu am văzut niciodată pe cineva făcând asta mai bine ca tine!', „Ești cea mai bună, serios. Admirabil!', „Un talent pur, genial!', „Ce voce! Ce talent', „O artistă fenomenală. Nu mulți oameni pot face cee ace faceți tu și Darcy Lynne', „Ana-Maria, ești minunată! Ești multitalentată!', „După părerea mea, ar fi trebuit să câștigi acel spectacol!', „Ești o minune!', „Talentată și foarte, foarte frumoasă!', sunt doar câteva dintre comentariile postate pe pagina de Instagram a fetei care a câștigat Românii au talent în 2021.

Cum și-a descoperit talentul Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean, căștigătoarea „Românii au talent' 2021, și-a descoperit talentul pentru ventrilocie în timpul pandemiei, după ce a văzut un videoclip cu Terry Fator. Ulterior, la „America’s Got Talent All Stars', a avut oportunitatea să conceapă un număr în colaborare cu idolul ei.

„În pandemie, pot să spun că eram cam plictisită și nu aveam prea multe de făcut, așa că am descoperit un video cu Terry Fator și am fost impresionată. Era atât de priceput! Am fost foarte curioasă să văd cum funcționează… Inițierea în arta ventrilociei am avut-o cu profesoara Crina Zvoboda, pe dânsa am descoperit-o ca fiind singura femeie ventriloc în România.

Am ajuns și eu să fac parte din grupurile de ventrilocie de pe Facebook, să particip la seminarii și chiar să îl cunosc și să mă antrenez pentru semifinală și finală cu un ventriloc cu experiență de zeci de ani, Gary Owen, cel care este și antrenorul lui Darcy Lynn, din SUA și al Celiei Munoz, din Spania, ambele câștigătoare Got Talent’, a spus ea.

„Am ajuns pe locul 4 la nivel mondial'

Ana Maria Mărgean a pășit pe scena „America’s Got Talent All Stars' și s-a calificat pe locul al patrulea, în marea finală.

„Am fost foarte fericită și emoționată. Pentru mine oricum a fost de ajuns că mă aflu în finala „Americas Got Talent: All Stars' și doar asta era o realizare foarte mare în sine. Iar atunci când am ajuns și în finală am fost în al nouălea cer.

M-au încercat tot felul de sentimente pentru că am ajuns pe locul 4 la nivel mondial. După cum am zis, eu eram deja o câștigătoare, pentru faptul că eram singura româncă din finala acestei competiții. Mă consider locul 1 pe canto și ventrilocie, pentru că, locurile 1, 2, 3, au fost un saxofonist, niște dansatori și un acrobat’, a susținut adolescenta, potrivit click.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton