Ana Maria Mărgean a pierdut finala America’s Got Talent All-Stars: „Mă consider locul 1”. Ce poziție a ocupat în clasamentul final

 Ifrim Georgiana
.

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea „Românii au talent' 2021, a reușit să ajungă în finala „Americas Got Talent All-Stars' și a făcut un show incredibil. Aceasta a oferit reprezentanții spectaculoase în fața juriului format din Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel, fiind comparată cu Ariana Grande. Adolescenta de 13 ani a urcat pe scenă alături de Terry Fator, un ventriloc celebru din SUA. Iată pe loc s-au clasat aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În 2021, Ana Maria Mărgean a cucerit publicul din România, după numerele incredibile pe care le-a susținut pe scena „Românii au talent'. Tănâra a intrat în posesia marelui premiu și s-a bucurat de o imensă popularitate. Adolescenta a hotărât să-și încerce norocul și peste ocean, așa că s-a înscris la ediția din SUA a competiției, „Americas Got Talent: All-Stars', care aduce pe aceeași scenă câștigătorii din toate țările în care s-a desfășurat concursul. Ana Maria Mărgean s-a calificat în finala competiției și a oferit o reprezentanție spectaculoasă, căci publicul a aplaudat-o în picioare și a comparat-o cu artista Ariana Grande.

an9an9

În ultima etapă a competiției, fetița ventriloc a susținut un număr alături de ventrilocul Terry Fator, despre care a spus că este idolul ei. Între cei doi a existat un schimb de replici fabulos, iar la final au interpretat melodia „A Little Less Conversation'. Reprezentația celor doi au generat o reacție puternică din partea publicului și a celor trei jurați, care le-au adresat numai cuvinte de admirație.

Citește și: Ana Maria Mărgean a fost aplaudată în picioare, în finala Americas Got Talent All-Stars: „A fost absolut perfect! Meriți să fii aici!”

Citește și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au talent, a trecut în finala America’s Got Talent: All-Stars: „Cea mai bună dintre cei mai buni'

Citește și: Cum se descurcă Emily Burghelea ca mamă cu doi copii mici: 'A plâns 24 de ore. Ne-am confruntat cu prima criză de…'

Citește și: Ce trucuri de frumusețe are Daniela Condurache, la 66 de ani: „Eu mă spăl pe cap cu apă de ploaie. Îmi mai pun și o mască pe care o fac cu…” / EXCLUSIV

Ana Maria Mărgean a pierdut finala „Americas Got Talent All-Stars'

Ca urmare a voturilor telespectatorilor, Ana Maria Mărgean a ocupat locul 4 în topul celor 10 finaliști, un adevărat succes pentru tânăra în vârstă de numai 13 ani. Înainte de a participa la „Americas Got Talent: All-Stars', fetița ventriloc spunea că își dorește să capete mai multă experiență și expunere, visul acesteia fiind acela de a ajunge pe cele mai mari scene ale lumii. În finala concursului televizat, aceasta a făcut un duet cu Terry Fator, unul dintre cei mai cunoscuți ventriloci și comedianți din SUA.

„Încă un vis devenit realitate AGT: All-Stars. Sunt atât de încântată! Mulțumesc Terry că ești astăzi alături de mine', a declarat Ana Maria Mărgean.

Ana Maria Mărgean, primele declarații după finala „Americas Got Talent All-Stars'

Ana Maria Mărgean a făcut primele declarații după reușita obținută la „Americas Got Talent All-Stars'. Adolescenta este recunoscătoare pentru experiența de care a avut parte, care i-a amplificat încrederea în talentul ei.

Am fost foarte fericită și emoționată. Pentru mine oricum a fost de ajuns că mă aflu în finala «Americas Got Talent: All Stars» și doar asta era o realizare foarte mare în sine. Iar atunci când am ajuns și în finală am fost în al nouălea cer.

M-au încercat tot felul de sentimente pentru că am ajuns pe locul 4 la nivel mondial. După cum am zis, eu eram deja o câștigătoare, pentru faptul că eram singura româncă din finala acestei competiții. Mă consider locul 1 pe canto și ventrilocie, pentru că, locurile 1, 2, 3, au fost un saxofonist, niște dansatori și un acrobat', a susținut adolescenta, potrivit click.ro.

Cine a câștigat finala „Americas Got Talent All-Stars'

Favoritul telespectatorilor în finala „Americas Got Talent All-Stars' a fost Aidan Bryant, un tânăr de 18 ani a impresionat pe toată lumea prin mobilitatea sa. În finala show-ului, acrobatul a executat numărul fără nicio greșeală și a intrat în posesia marelui premiu. Potrivit acestuia, numărul său are ca sursă de inspirație un show susținut de artista Pink.

Primele sale antrenamente cu frânghii au început la vârsta de 14 ani, după cum a mărturisit chiar acesta: „Am deschis dulapul bunicii, am găsit un cearșaf, i-am pus două curele, am luat o scară și am atârnat-o într-un copac din grădină'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton