Ana și Monica Odagiu, detalii de culisele emisiunii Te cunosc de undeva: „Ca în toate iubirile mari, există între noi și divergențe, și supărări” / EXCLUSIV

.

Prezența lor pe scenă te fascinează din prima clipă, iar asta pentru că Ana și Monica Odagiu, una dintre cele mai plăcute surprize de la „Te cunosc de undeva! (Antena1), au pachetul complet. Frumoase, talentate, carismatice, cele două surori îl au pe vino-ncoace și, nu în ultimul rând, o doză bună de umor. De asta ne-am convins în interviul alăturat, unde au povestit pe larg despre relația lor de „frățioare și nu numai…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Salutare, fetelor! Parcă… vă cunosc de undeva! Iar de ceva timp, telespectatorii au ocazia să vă descopere „la dublu. Vă rog totuși să vă prezentați în câteva cuvinte și pentru cititorii revistei VIVA!

Monica: Sunt Monica Odagiu, am 25 de ani și sunt actriță și cântăreață.

Ana: Hei, vă pup! Aici Ana Odagiu. Sunt actriță și cam toată viața mea se concentrează în jurul acestui lucru. Mă puteți vedea pe scenele din București și din țară în spectacolele: „Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul, „Și din 10 n-a mai rămas niciunul, „Cum să pierzi totul într-o zi, „Familia înainte de toate, „Soț de vânzare, „Un bărbat și mai multe femei, „Crimă la Howard Johnson și bineînțeles în comediile de public al căror text l-am scris, cu mult timp în urmă, în perioada în care am realizat că trebuie să mă ajut singură, dacă vreau să fac această meserie. Așa am scris două texte, „O femeie împărțită la doi și „O moștenire și doi nepoți, pe care le joc azi împreună cu Maria Radu, Silviu Mircescu și Sergiu Costache, actori și oameni tare dragi mie.


Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva’:„Efectiv, parcă e sora voastră!’ 

Citește și: Cine i-a luat locul Andreei Bălan în juriul finalei „Te cunosc de undeva’.Artista și Andreea Antonescu au plecat în America Express 

Citește și: Irina Loghin și-a recâștigat pensia specială în instanță.Câți bani va primi


Citește și: Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani:„Făceam mii de dolari. Ne-am luat…’

Ana și Monica Odagiu, detalii de culise de la Te cunosc de undeva

Sincer vă spun, diferența de 10 ani dintre voi nu este sesizabilă la nivel fizic. În schimb, sunt convinsă că nu semănați la fel de mult și la fire. Cum sunteți voi, Ana și Monica? Și, în primul rând, cum vă înțelegeți ca surori?

M: Ca să-ți răspund la întrebarea despre relația noastră de „frățioare, o să-ți spun atât: Am citit undeva că într-o viață poți avea doar două mari iubiri. Ei bine, eu trebuie să am mare grijă când o aleg pe cea de-a doua, deoarece prima este și va fi întotdeauna Ana. Semănăm destul de mult și la fire, însă sunt momente și contexte când pe rând suntem polițistul bun și polițistul rău.


A: Diferența de 10 ani dintre noi, dacă spui că nu se vede la nivel fizic (ești drăguță!), cu siguranță se simte. Mă dor șalele, m-au lăsat genunchii… Glumesc, da nu prea. (zâmbește) Până acum ceva timp, ți-aș fi spus că suntem diferite ca temperament, însă, odată cu „Te cunosc de undeva!, am realizat că suntem fix la fel, dar facem cu rândul. (râde) Ca în toate iubirile mari, există între noi și divergențe, și supărări, dar avem încredere totală una în cealaltă, lucru care, pe lângă altele mii, ne ține legate spre a construi frumos și între noi, și în jurul nostru.


„Am avut temeri, emoții, am avut momente când n-am crezut că voi rezista fizic, momente de plâns…’

Nu întâmplător v-am întrebat despre relația dintre voi… Și asta pentru că participați la „Te cunosc de undeva!, unde evoluați în cuplu. Cum a fost primul contact cu scena TCDU, cu colegii, cu antrenorii, cu juriul?

M: Ne-am dorit foarte mult să participăm la acest show, și tocmai din motivul acesta ne-am bucurat și ne bucurăm în continuare de această experiență. Primul contact cu scena „Te cunosc de undeva! a fost de senzație, iar adrenalina pe care am simțit-o când eram în lift și așteptam să prezentăm momentul a fost îngrozitoare și minunată în același timp. (râde)


A: „Te cunosc de undeva! este, cu siguranță, cea mai tare emisiune în care puteam să fim pentru că este cea mai apropiată, ca format, de ceea ce știm să facem. A venit cu multe lucruri mișto. Aici am reîntâlnit oameni pe care nu-i mai văzusem de mult timp, oameni cu care am lucrat, dar și alții, pe care m-am bucurat să-i descopăr în acest context. Deși nu-mi place acest cuvânt, provocare, când vine vorba de TCDU, trebuie să-l folosesc, pentru că asta e: o provocare! Am avut temeri, emoții, am avut momente când n-am crezut că voi rezista fizic, momente de plâns, de maximă tensiune, de oboseală. Am senzația că suntem într-un antrenament continuu, spre a oferi, la filmare, trei minute magice. E greu și extraordinar în același timp.


Cum se înțeleg cele două surori ca echipă, la Te cunosc de undeva

V-am văzut în primul show, pe post de Lady Gaga și Beyoncé, iar prestația voastră a fost impresionantă. Cum vă alegeți rolurile? Se întâmplă să vă mai ciondăniți la împărțirea personajelor sau cu privire la interpretare?


M: Rolurile sunt alese pentru noi de ruletă, random, nu prea avem cum să ne certăm, pentru că știm exact cine ce personaj interpretează.

A: Ei, acesta este motivul pentru care mă bucur că fac echipă cu soru: ne cunoaștem atât de bine și am crescut așa mișto, încât putem să luăm decizii pentru binele show-lui nostru, și nu în funcție de preferințe sau binele individual. Ne gândim mereu cum e mai bine pentru momentul nostru, chiar dacă partea mea nu este atât de spectaculoasă sau, în alte cazuri, partea ei nu este atât de ofertantă. Din fericire, și cei din echipa de producție ne-au împărțit personajele exact cum noi ne gândiserăm în prealabil.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR