Ana Morodan avea 3 ani când mama ei a fost diagnosticată cu cancer: „Au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață. Nu mai putea să fie grijulie, a fost greu de dus”

 Ifrim Georgiana
.

Ana Morodan a trăit o dramă profundă în copilărie. Pe când avea doar trei ani, mama ei a fost diagnosticată cu cancer, experiență care a lăsat-o cu amintiri dureroase și o sensibilitate crescută față de suferința altora. Deși femeia a învins boala, dinamica familiei s-a schimbat, iar cicatricile emoționale au urmărit-o mulți ani pe creatoarea de conținut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Viața Anei Morodan s-a schimbat radical de când a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, dar și cu permisul suspendat. După acest moment de cumpănă, creatoarea de conținut și-a arătat latura vulnerabilă și a vorbit despre experiențele care i-au marcat existența. Diagnosticul de cancer al mamei ei a lăsat-o cu o traumă profundă.

ana11ana11

Citește și: Ana Morodan, în scandal cu un bărbat căruia i-a vândut o mașină: „O dau în judecată!”. Cum a reacționat Contesa Digitală și ce acuzații i se aduc

Citește și: 'Când am chef să mănânc, mănânc, când nu, nu… Sunt în continuare o sedentară…'. Cum își detoxifică Ana Morodan organismul dimineața și ce spune despre bărbatul perfect pentru ea / EXCLUSIV

Citește și: Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca: „Voce tremurândă, un scenariu improvizat și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar' / Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Imagini dureroase de la priveghiul lui Nicu Covaci: 'Drum lin către stele…'. Sicriul liderului trupei Phoenix este alb, decorat cu pasărea Phoenix și versurile care l-au consacrat

Ana Morodan avea 3 ani când mama ei a fost diagnosticată cu cancer

Ana Morodan povestește că a moștenit stilul elegant de la mama ei, care a fost educatoare. Copilăria ei a fost marcată de un moment de suferință profundă, odată cu diagnosticul de cancer al celei care i-a dat viață. Bloggerița avea doar trei ani atunci și își amintește că șansele de supraviețuire erau foarte mici. Femeia a luptat și a învins boala, dar familia a rămas cu cicatrici emoționale.

„Mama mea este de profesie educatoarea. A fost o femeie foarte elegantă, de o eleganță clasică. Cred că se vede și în stilul meu vestimentar. L-am preluat de la ea. Când aveam eu 3 ani, a fost diagnosticată prima oară cu cancer la creier. Pe vremea aceea nimeni nu i-a dat nicio șansă că o să trăiască, chiar au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață. Ea a supraviețuit, dar felul în care s-a recuperat nu a fost unul ușor pentru că era un alt acces la medicină. Și atunci ea nu a fost neapărat o mamă foarte înțelegătoare pentru că nu mai era echipată nervos. Nu mai putea să fie foarte grijulie cu copilul, pentru că ea avea o problemă de sănătate. A fost greu de dus', a povestit aceasta în podcastul „În Oglindă'.

Ana Morodan s-a mutat de acasă la 15 ani

Ana Morodan s-a mutat de acasă la o vârstă fragedă, când avea doar 15 ani. Uitându-se în urmă, aceasta nu crede că este normal ca un adolescent să-și caute independența atât de repede.

„Fiecare avem poveștile noastre de viață. Eu cred că e important ca oamenii să înțeleagă că nici persoanele care trăiesc în ochii publicului nu au aceste vieți perfecte. Și noi avem în spate niște istorii, povești, niște lucruri care ne lasă traume, urme, răni în suflet și care ne impactează de-a lungul timpului și în viața de adult. În multele conferințe de business unde sunt speaker încep să le spun că eu m-am mutat singură la 15 ani. Am avut situații când toată sala a început să aplaude. Și cumva eu mă gândeam cum niciunul de aici nu se gândește de ce un copil se mută singur la 15 ani. Nu e bine. E ceva în neregulă. Să ne revenim.

Fără drame, fără plânsete, eu sunt de părere că la un moment dat în viață, tu ești responsabil pentru ceea ce devii. Nu au fost tot timpul perioade plăcute în viața mea de familie când am fost copil sau adolescentă. Au fost și perioade mai grele, perioade mai tensionate, mai complicate care pentru un copil sunt greu de dus. Te impactează fără să îți dai seama și la un moment dat te trezești, peste 10, 15 ani că ies la suprafață și nu știi ce ți se întâmplă. Și mergi, te cauți, te duci la psihologi, faci crize de anxietate, îți pui întrebări și te apucă depresiile. Asta e aventura superbă a vieții', a mai povestit ea în cadrul aceluiași podcast.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton