Ana Morodan a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce e singură, la 39 de ani: „Nu m-am măritat. Cu mine nu poți să fii decât dacă...”

 Ifrim Georgiana
.

Ana Morodan a vorbit despre viața ei amoroasă, susținând că, până la 39 de ani, a avut parte de două cereri în căsătorie, dar niciuna nu s-a concretizat într-o nuntă. „Contesa digitală', așa cum este cunoscută în lumea mondenă, a declarat că este singură în acest moment și că, pentru viitorul partener, are standarde înalte. Ea spune că își dorește un „mascul alfa', un bărbat puternic care să-i fie alături.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ana Morodan și-a creat un brand puternic în mediul online și se bucură de o popularitate imensă. Despre viața ei amoroasă se cunosc mai puține detalii, fiind destul de discretă în privința acestui aspect. În trecut, „Contesa Digitală' a dezvăluit că a avut o relație de trei ani cu artistul Killa Fonic, care ar fi cerut-o în căsătorie.  

morororormorororor

Citește și: De ce Ana Morodan a plecat de acasă la 15 ani: „Era o situație tensionată, a existat violență verbală. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru…'

Citește și: Ana Morodan avea 3 ani când mama ei a fost diagnosticată cu cancer: „Au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață. Nu mai putea să fie grijulie, a fost greu de dus'

Citește și: Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: „Se victimizează și…'

Citește și: Cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezon 2. Leonard Doroftei, Giulia Anghelescu și Diana Bulimar se numără printre vedetele care au acceptat provocarea

Ana Morodan a fost cerută în căsătorie de două ori

Până la 39 de ani, Ana Morodan a avut parte de două cereri în căsătorie, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Inelele de logodnă le păstrează amintire, ca simboluri ale unor momente importante din viața ei. În momentul de față, „Contesa Digitală' este singură și ar vrea alături un partener puternic, care s-o completeze și să-i împărtășească ambițiile.

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, două inelușe dețin. Nu le-am dat înapoi. Nu m-am măritat, dar nici nu le-am dat înapoi. Cum să le dau? Uită-te la mine. Cu mine nu poți să fii decât dacă ești bărbat, mascul alfa, nu se lipește altceva. Tu crezi că la un bărbat adevărat care e gentleman, deștept, are principii și e intelectual te duci cu inelul înapoi și el îl ia?

Nu sunt într-o relație. Eu sunt într-o perioadă de construcție. Eu sunt o doamnă care umblă în rochie cu trenă ziua, în amiaza mare. Trebuie să vadă dincolo de rochia cu trenă. Eu, de fapt, sunt un licurici în lumina farurilor. Am tras bățul scurt cu fața mea, tot timpul par o scorpie', a spus Ana Morodan, în podcastul lui Jorge.

Ana Morodan a avut o relație cu artistul Killa Fonic: „M-a cerut'

În urmă cu ceva timp, Ana Morodan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit că a avut o relație de trei ani cu artistul Killa Fonic. Ea a făcut și o altă dezvăluire neașteptată, aceea că a existat și o cerere în căsătorie.

„Dacă ar fi, ar fi tot Killa. M-a cerut. Întreabă-l', a spus Ana Morodan la PRO TV. „E o diferență de vârstă…', a fost remarca pe care a făcut-o moderatul.

„A, deci mă faci bătrână pe mine și pe ăla tânăr? Și eu am suferit o dramă când am auzit că are 32 de ani, am crezut că are 23', a răspuns creatoarea de conținut. Cătălin Măruță a continuat discuția: „Asta cu măritatul e o nebunie de-a ta?'.

„Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani, dacă nu am zis-o, fix acum mi-a venit. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum', a spus ea tot la Pro TV.

Killa Fonic a negat că a cerut-o în căsătorie pe Ana Morodan

Ulterior, Killa Fonic a abordat subiectul cererii în căsătorie și a spus că a fost vorba despre o glumă.

„Mă bucur că ai scos asta la suprafață. E încă un moment pentru mine să clarific. Eu nu am cerut-o niciodată în căsătorie pe Ana Morodan. Absolut niciodată. A fost o glumă'. Și a continuat: „Este o tipă foarte mișto, foarte funny și dacă România ar avea simțul umorului mai ascuțit, ar fi râs la acea remarcă și atât'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton