Ana Morodan, despre rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier: „Nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri”

 Ifrim Georgiana
.

La finalul lunii martie, Ana Morodan a produs un accident rutier, după ce a intrat în coliziune cu alte două mașini. „Contesa digitală', așa cum este cunoscută în mediul online, a fost, apoi, judecată pentru conducerea unui automobil sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice, fiind plasată sub control judiciar. La șase luni de la incident, creatoarea de conținut a făcut noi declarații despre scandalul care a adus-o în atenția publică, inclusiv despre rezultatele probelor biologice. Iată mărturisirile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 28 martie, Ana Morodan a devenit protagonista unui scandal de proporții, după ce a a fost prinsă de polițiști conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. De atunci, vloggerița s-a retras din lumina reflectoarelor și a adoptat un alt stil de viață, schimbându-și prioritățile și abordarea în mediul online, unde este urmărită de zeci de mii de persoane. Acum, Ana Morodan a făcut noi dezvăluiri din ziua în care a produs accidentul rutier, susținând că rezultatele probelor biologice nu au indicat prezența alcoolului sau a substanțelor interizise în organismul ei.

ana10ana10

Citește și: Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a alunecat pe o scară: „O lună cu peripeții. Mi-am rupt…'. Vedeta a apărut în cârje pe Internet

Citește și: „De aia am ajuns o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei'. Ana Morodan, mărturisiri după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ei se luptă pentru un loc în marea finală

Citește și: Atac terorist în Bruxelles. Doi suedezi au fost împușcați mortal de un bărbat care a strigat „Allahu Akbar”

Ana Morodan susține că medicii nu i-au găsit alcool în sânge și nici droguri

Ana Morodan a rememorat ziua când a produs accidentul rutier și a fost reținută de polițiști. La șase luni distanță, „Contesa digitală' spune că analize de sânge efectuate atunci nu au indicat prezența alcoolului sau a substanțelor interzise, însă recunoaște că luase mai multe calmante și pastile, la care a renunțat complet de atunci.

„A fost o zi complet nefastă. Eram atât de agitată, cu atâtea lucruri pe cap. Îmi suna telefonul în continuu, din toate direcțiile. Acum vorbeam agricultură, apoi mută-te pe construcții… Efectiv, nu am mai ținut minte câte pastile am luat. Sunt puse în bucătărie, pe niște tăvițe de argint. Și când intram în bucătărie să-mi mai pun apă, eu tot mai luam câte una. Nu mi-am mai dat seama, efectiv. Repet, nu sunt o imbecilă să spun că sunt nevinovată. Nu, am dat-o de gard.

Dar oamenii trebuie să înțeleagă două lucruri. Mai întâi, nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri. Eu nu am condus apoi xanaxată prin oraș. Am fost oprită de poliție, nu am vrut să suflu. După care m-am urcat în mașină, fiind trimisă să ajung la accidente ușoare. M-am urcat înapoi la volan și am mai condus doar vreo 300-400 de metri. Apoi nu am mai condus!', a spus ea, potrivit cancan.ro.

„Mi-a prins bine din foarte multe puncte de vedere'

Ana Morodan mai spune că scandalul din urmă cu câteva luni nu i-a afectat activitatea din mediul online, ci s-a întâmplat excat opusul, căci numărul ei de urmăritori a crescut considerabil.

„Nu, din contră! Mi-au crescut urmăritorii! Au fost foarte multe persoane și publice care m-au susținut. De aceea am și făcut apoi acea campanie în care am vrut să le mulțumesc oamenilor că mi-au fost un suport. I-am rugat să-mi scrie despre businessurile lor, apoi le-am postat, fără niciun ban. Ca-n orice scandal, a fost și bine și rău. Nu sunt o persoană neasumată, așa a fost să fie.

Mi-a prins bine din foarte multe puncte de vedere. Nu mai știam de mine efectiv. Eram împărțită în foarte multe locuri', a mai spus ea, potriit sursei citate.

Ana Morodan și-a angajat șofer personal

După accidentul rutier, Ana Morodan a rămas fără permis de conducere, motiv pentru care și-a angajat un șofer personal.

„Nu mai am permis, dar nici nu-mi mai trebuie să conduc. Am șofer personal. Sunt într-un punct ok din viața mea. De ce să nu-mi asum greșelile? Așa cum ne asumăm victoriile, trebuie și eșecurile. Noi toți, ca persoane publice, trebuie să face asta. Nu poți numai cu aplauze. Acesta e mersul!', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton