Ana Porgras a rupt orice legătură cu Zanni după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce îi reproșează: „M-am trezit cu mesaje nepotrivite. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

 Ifrim Georgiana
.

Ana Porgras a rupt orice legătură cu Zanni după eliminarea de la Survivor All Stars. Gimnasta spune că nu apropierea lui de Alexandra Duli a deranjat-o, ci faptul că a primit unele mesaje nepotrivite. Ea susține că între ei n-a fost niciodată vorba de o relație amoroasă, însă nu neagă că s-au distanțat pe parcursul competiției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția difuzată pe 2 mai, Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor All Stars, după ce a suferit o accidentare. Ajunsă acasă, fosta gimnastă a luat legătura cu Zanni și a încercat să remedieze problemele apărute între ei pe parcursul competiției. Ea susține că Faimosul i-a trimis unele mesaje nepotrivite, astfel că a decis să rupă orice legătură cu el.  

an9-1an9-1

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor All Stars, după ce a ieșit din competiție: „Cel mai greu mi s-a părut conviețuirea cu alte persoane”. De cine a rămas apropiată

Citește și: Alex Delea, despre finala Survivor All Stars: „Toată lumea care a rămas este foarte bună. După ce am ieșit, mi-au scos firele din genunchi și…'. A fost eliminat, recent, din competiție

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a petrecut Paștele în spital cu fiul ei. Ce diagnostic a primit micuțul, care va fi botezat luna aceasta: „În urma unui control amănunțit…'

Citește și: Mădălin Ionescu revine la Antena, la 15 ani de când a fost dat afară cu scandal de la Acces Direct. Filmările pentru noua emisiune ar fi început deja

Ana Porgras a rupt orice legătură cu Zanni după eliminarea de la Survivor All Stars

În ciuda zvonurilor apărute în emisiune, Ana Porgras spune că ea și Zanni nu au fost implicați într-o relație amoroasă. Din acest motiv, apropierea dintre el și Alexandra Duli nu i-a provocat nici gelozie, nici dezamăgire. Fosta gimnastă a încercat să reia legătura cu el după competiție, însă Zanni i-ar fi trimis unele mesaje nepotrivite.

„Nu am avut niciodată o relație cu Zanni, nu m-a deranjat apropierea lui de Duli, îi doresc casă de piatră, sunt fericită pentru el, le doresc multă fericire dacă sunt împreună. Am văzut emisiunea cap-coadă, încă o urmăresc. Aș zice că e mult că am fost dezamăgită de el, dar au fost momente pe care nu le-am înțeles nici acum. Da, am vorbit cu el după ce am ieșit din show. În momentul în care știam că toți au ajuns acasă i-am scris, voiam să știu cum se simte, ce s-a mai întâmplat, dacă a ajuns bine. După care m-am trezit cu niște mesaje nepotrivite de la el și nu am mai vorbit după', a mai spus ea.

Ana Porgras este de părere că mesajele primite de la Zanni au legătură cu declarațiile pe care le-a făcut ea în timpul emisiunii „Survivor All Stars'.

„Probabil s-a uitat pe interviurile pe care le-am dat de-a lungul competiției, pentru că 100% s-a uitat și el de la începutul competiției. Au fost momente în care nu am vorbit mereu în favoarea lui și cred că l-au deranjat treburile astea și de aici și mesajele pe care le-am primit de al el. Au fost niște chestii urâte, nu aș vrea să le spun. Îl văd câștigătorul Survivor All Stars', a adăugat ea.

Ce îi reproșează Ana Porgras lui Zanni

Ana Porgras îi reproșează lui Zanni că nu a susținut-o pe perioada competiției. Fosta gimnastă crede că apropierea lui de Războnici este, de fapt, o strategie pentru a rămâne cât mai mult timp în emisiune.

„Eu mă așteptam ca Zanni să mă susțină pe toată perioada competiției, dar după unificare a fost un moment în care am simțit că nu mai era lângă noi și că probabil voia să se integreze între Războinici, să facă strategii ca el să ajungă mai departe în competiție. Nu am spus doar eu treaba asta, au spus-o și Ștefi, Tj, că el nu a mai fost focusat 100%', a declarat Ana Porgras în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton