Analia Selis și copiii ei, infectați cu noul coronavirus: "COVID-ul ăsta este un virus ciudat de imprevizibil!"

 Dumba Gabriela
.

Analia Selis și copiii ei au fost infectați cu COVID-19. Cântăreața a făcut primele declarații despre experiența lor cu noul coronavirus și cum se simt acum, după ce au stat în izolare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Solista argentiniană Analia Selis a fost infectată cu noul coronavirus și, din păcate, COVID-19 nu i-a ocolit nici copiii săi, Noa (9 ani) și Tiago (8 ani).

Analia Selis a postat pe Facebook o fotografie cu ea, arătându-le fanilor, în primul rând, că la ora actuală se simte foarte bine, după ce a trecut prin experiența COVID-19. În mesajul postat, cântăreața spune că, în această perioadă i-a fost foarte dor de persoanele ei dragi, cât și de țara natală, Argentina.

„Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore în ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-mă la desenul ale copiilor mei cu totul va fi bine' făcut acum un secol.

Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru că iubirea se schimbă uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina în teribila caldură din vara în Tucuman (orașul meu).

Muzica, partenera mea cea mai fidelă și necondiționată mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca să simt orice sentiment era musai să simt.', este începutul mesajului său de pe Facebook.

Analia-Selis-1Analia-Selis-1

Analia Selis spune că lipsa de mișcare a fost de-a dreptul chinuitoare pentru ea și abia așteaptă se se întoarcă în sala de fitness.

„Am avut război cu rabdarea mea si mi-am folosit de elementele învățate în perioada de stare de urgență ca să avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent.

Ca să nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea să mă urc pe pereți din cauza lipsei sport. dar, azi când am aflat ca sunt 100% covid free i-am trimis un mesaj antrenorului meu Mihai Ivan sa îl intreb dacă mă pot muta la Forge imediat!!', împărtășește Analia Selis.

Analia Selia și-a pierdut un prieten din cauza COVID-19

Și copiii săi au avut COVID-19, dar, din fericire, au fost cazuri asimptomatice. În timp ce a aflat că un prieten drag ei s-a stins din cauza bolii, solista a mărturisit că ea a avut doar o formă ușoară.

„Am trăit senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza aceluiași covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alții s-au chinuit ca sp trăiască.

Notă: copiii mei sunt asimptomatici și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust. Covidul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil.', a concluzionat artista.

Citește și:

Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Analia Selis spune totul despre divorțul de Răzvan Suma. Fostul ei soț s-a mutat în casa mamei artistei: „Au fost certuri'

Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra! „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!”

Am respirat aerul fantastic din lumea de afară!”

Analia a realizat că ar trebui să ne apreciem mai mult viața pe care o avem și toate bucuriile sale, oricât de mărunte.

„Mi-am dat seama că mai am mult de învățat din izolare.. dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie ca să conștientizăm valorile adevărate din viața asta fantastică?

Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum două săptămâni, am realizat că soarele din iarna care vine imediat încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afară.', este încheierea mesajului său de pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton